PuriWhite Srbija

Serbia

REŠITE SE TAMNE BOJE ZUBA JEDNOM ZA SVAGDA

  • - PRIRODNI SASTOJCI
  • - BRZO VIDLJIVI EFEKTI
  • - SAVRŠEN OSEĆAJ

NARUČI ODMAH


Žuti zubi ili loš zadah mogu uništiti vaš odnos s drugima. Štetna hrana, kava, nikotin, nedostatak odgovarajuće higijene - sve to dovodi do akumulacije bakterijskog plaka na zubima. Ovaj problem ne samo da stvara nelagodu u komunikaciji, već uzrokuje i uništavanje zubne cakline. Profesionalna zubna njega kod kuće je moguća! Zadovoljstvo nam je predstaviti Vašu pažnju PuriWhite protiv plaka na zubima! Ovo je prva prirodna formula, koja se sastoji od samo 3 aktivna sastojka, ali djeluje na 100%. Provedeno je mnogo godina u razvoju i testiranju ovog proizvoda. Pokazalo se da je jedinjenje limunske kiseline, sode i aktivnog uglja najbolje rješenje kako bi se zubi očistili od žutih mrlja i pružili antibakterijski efekti. Odlučujući o PuriWhite proizvod za izbjeljivanje zubi kupiti, odmah dobijate dobar rezultat za nekoliko dana.

Kao što pokazuju kliničke studije, formula zaista eliminiše plak i neprijatan miris. Osim toga, ova formula smanjuje osjetljivost zuba i jača strukturu zubne cakline. Za razliku od konvencionalnog četkanja u stomatološkoj ordinaciji, ova metoda je potpuno sigurna i bezbolna. Procedure se mogu obavljati kod kuće i bez zubara.

PuriWhite kako se to radi, način primjene:

Kada formula stupa u interakciju sa slinom, pojavljuje se odgovarajuća hemijska reakcija i prah se pretvara u pjenu. Aktivni sastojci razlažu sloj bakterijskog plaka i uništavaju njegovu strukturu. Kompleks vitamina i nutritivnih komponenti jača integritet zubne cakline i eliminiše postojeće probleme. Dobijate rezultat od koga će svi biti oduševljeni.

Puri White - domaće izbjeljivanje zubi

Prednosti koje ovaj metod ima:

  • - Uklanja žuti plak na zubima što je brže moguće.
  • - Kristal beli površinu gleđi.
  • - Provodi antibakterijsko čišćenje.
  • - Eliminiše loš zadah.
  • - Smeta reprodukciji bakterija u usnoj šupljini.

Pažnja! Danas, prodavac ovog proizvoda ima posebnu promociju - umanjen za PuriWhite Srbija cijena do 50%! Nakon što ste uspjeli naručiti robu prije isteka promotivne ponude, možete uštedjeti novac.

Ne znam gde kupiti u Srbiji Puri White za izbjeljivanje zubi? Pronašli smo zvaničnu online prodavnicu koja prodaje 100% originalne robe. Iskoristite priliku i naručite jedinstveni alat za izbjeljivanje zubi danas.

Buy Now!