Denta Seal Malaysia

Malaysia

  PEMULIHAN GIGI tanpa jumpa doktor gigi

  •  - Juga memperbaiki dan mengisi retak kecil pada permukaan enamel
  •  - Secara berkesan Menghilangkan lak dan menghalang pembentukan karies secara berkesan
  •  - Mengembalikan keputihan semula gigi, kelancaran, dan bersinar

Pesan 


Gigi adalah salah satu elemen yang paling tahan lama dalam tubuh manusia. Enamel gigi mempunyai kekuatan yang tinggi dan ini membolehkannya untuk memecah walaupun makanan yang paling sukar. Malangnya, di bawah pengaruh asid dan bakteria tertentu, enamel secara beransur-ansur melemah, mikrokresi muncul, dan peningkatan kepekaan. Semua ini boleh membawa kepada kemunculan plak, kegelapan enamel dan karies.

Ubat gigi tetap tidak dapat menjamin 100% integriti enamel, jadi doktor mengesyorkan menggunakan formula pemulihan khusus. Kami mempersembahkan perhatian baru kepada anda - ini adalah Denta Seal ubat gigi pemutih dengan kesan pengedap. Oleh kerana konsistensi komponen dan mikroelemen yang sesuai dipilih dengan tepat, ia memungkinkan untuk menghapuskan masalah dengan mekar kuning secepat mungkin, untuk memastikan kelancaran dan keputihan semula jadi gigi, tanpa mengira umur atau kesihatan mulut anda.

Denta Seal bagaimana ia berfungsi, kaedah permohonan:

Produk ini mengandungi satu komponen rahsia - Hydroxyapatite®. Apabila berinteraksi dengan air liur, bahan ini serta-merta berbuih dan mengisi walaupun retak terkecil di permukaan luar dan dalam enamel. Selepas kira-kira 60 saat membersihkan gigi secara menyeluruh, kesan pengisian dicipta, terima kasih kepada lubang kecil dan penyelewengan yang cepat dihapuskan dan kesihatan normal dipulihkan.

Denta Seal - ubat gigi pemutih dengan kesan pengedap

Denta Seal ubat gigi pemutih membeli yang tersedia di Internet adalah penyelesaian inovatif dalam memerangi karies, dipatenkan di Eropah. Apakah kelebihan asas formula ini:

  • - Menghilangkan plak bakteria dan nafas berbau;
  • - Memulihkan enamel gigi;
  • - Menghilangkan hipersensitiviti gigi;
  • - Tidak mengandungi fluorin;
  • - Tidak menyebabkan kesan sampingan;
  • - Ia tidak mempunyai contraindications.

Gigi ubat dipelajari di makmal dan dalam eksperimen saintifik yang melibatkan 2,000 lelaki dan wanita dari pelbagai peringkat umur. Selepas 30 hari penggunaan pes dua kali sehari, keadaan kesihatan yang optimum telah dipulihkan, gigi mula kelihatan lebih putih dan lebih cantik. Paling penting, selepas 3 bulan, keadaan enamel gigi juga dikekalkan dalam 95% sukarelawan yang mengambil bahagian dalam kajian ini.

Dalam masa 7 hari selepas permulaan pes ini, anda akan melihat perubahan pertama. Tempoh kursus optimum ialah 30 hari. Mengingat bahawa Denta Seal Malaysia harga adalah sepuluh kali lebih murah daripada prosedur di klinik pergigian, tidak ada keraguan tentang ketepatan pilihan ini!

Anda tidak dapat mencari di mana untuk membeli di Malaysia Denta Seal untuk gigi? Ini bukan masalah, kerana hari ini anda boleh menempah 100% tampal asal melalui Internet pada harga murah.

Buy Now!