Denta Seal Slovenija

Slovenia

  Zobna pasta s polnilnim učinkom

  •  - Odpravlja prve znake težav, ki jih povzroča karies
  •  - Zapolni mikro razpoke in mikro pore
  •  - Zobem vrača belino, zmanjšuje občutljivost sklenine

Naroči


Zobje so eden najbolj vzdržljivih elementov v človeškem telesu. Zobna sklenina ima visoko stopnjo moči, kar ji omogoča razdelitev tudi najtežje hrane. Žal se pod vplivom določenih kislin in bakterij emajl postopoma slabi, pojavijo se mikrorazpoke in občutljivost. Vse to lahko privede do pojava zobnih oblog, zatemnitve sklenine in kariesa.

Redna zobna pasta ne more zagotoviti 100% celovitosti sklenine, zato zobozdravniki priporočajo uporabo specializirane regenerativne formule. Predstavljamo vam novost - to je Denta Seal belilna zobna pasta. Zaradi pravilno izbrane konsistence uporabnih sestavin in mikroelementov omogoča, da se čimprej odpravijo težave z rumenim cvetjem, da se zagotovi gladkost in naravna belina zob, ne glede na vašo starost ali oralno zdravje.

Denta Seal kako deluje, način uporabe:

Izdelek vsebuje eno skrivno komponento - Hydroxyapatite®. Pri medsebojnem delovanju s slino se ta snov takoj peni in zapolni tudi najmanjše razpoke na zunanji in notranji površini sklenine. Po približno 60 sekundah temeljitega čiščenja zob nastane polnilni učinek, zaradi katerega se hitro odpravijo majhne luknje in nepravilnosti ter obnovi normalno zdravje.

Denta Seal - remineralizirajoča zobna pasta

Denta Seal remineralizirajoča zobna pasta kupiti, ki je na voljo na internetu, je inovativna rešitev v boju proti kariesu, patentiranemu v Evropi. Katere so osnovne prednosti te formule:

  • - odpravlja bakterijski plak in slab zadah;
  • - Obnovi zobno sklenino;
  • - odpravlja preobčutljivost zob;
  • - ne vsebuje fluora;
  • - ne povzroča neželenih učinkov;
  • - Ni kontraindikacij.

Zobna pasta je bila preučevana v laboratoriju in v znanstvenem poskusu, v katerem je sodelovalo 2.000 moških in žensk različnih starosti. Po 30 dneh dnevne dvakratne uporabe paste, se je vzpostavilo optimalno zdravstveno stanje, zobje so postali bolj beli in lepši. Najpomembneje je, da se je po 3 mesecih stanje zobne sklenine ohranilo tudi pri 95% prostovoljcev, ki so sodelovali v študiji.

V 7 dneh po začetku te paste boste opazili prve spremembe. Optimalno trajanje tečaja je 30 dni. Glede na to, da je Denta Seal Slovenija cena desetkrat cenejši od postopkov v zobni kliniki, ni dvoma o pravilnosti te izbire!

Niste našli kje kupiti v Sloveniji Denta Seal za zobe? To ni težava, saj lahko danes naročite 100% originalno prilepite preko interneta po ugodni ceni.

Buy Now!