Denta Seal България

Bulgaria

  Паста за зъби със запълващ ефект

  •  - Премахва дефекти, дължащи се на кариеси в начален стадий
  •  - Запълва микропукнатините и микропори по зъбите
  •  - Възвръща белия цвят, намалява чувствителността на емайла

Поръчайте


Зъбите са един от най-трайните елементи в човешкото тяло. Зъбният емайл има висока степен на сила и това му позволява да раздели дори най-трудната храна. За съжаление, под въздействието на определени киселини и бактерии, емайлът постепенно отслабва, появяват се микротрещини и се увеличава чувствителността. Всичко това може да доведе до появата на плака, потъмняване на емайла и кариеса.

Редовната паста за зъби не може да гарантира 100% от целостта на емайла, така че зъболекарите препоръчват използването на специализирана възстановителна формула. Представяме на вашето внимание новост - това е Denta Seal паста за зъби с пълнещ ефект. Благодарение на правилно подбраната консистенция на полезни компоненти и микроелементи, тя прави възможно възможно най-бързо отстраняване на проблемите с жълт цъфтеж, за да се гарантира гладкостта и естествената белота на зъбите, независимо от вашата възраст или орално здраве.

Denta Seal как работи, как да се използва:

Продуктът съдържа един секретен компонент - Hydroxyapatite®. Когато взаимодейства със слюнката, това вещество веднага се разпенва и изпълва дори най-малките пукнатини по външната и вътрешната повърхност на емайла. След около 60 секунди пълно почистване на зъбите се създава ефект на пълнене, благодарение на който бързо се отстраняват малки дупки и нередности и се възстановява нормалното здраве.

Denta Seal - реминерализираща паста за зъби

Denta Seal реминерализираща паста за зъби купи, който е достъпен в интернет, е иновативно решение в борбата срещу кариеса, патентован в Европа. Какви са основните предимства на тази формула:

  • - Премахва бактериалната плака и лошия дъх;
  • - Възстановява зъбния емайл;
  • - Премахва свръхчувствителността на зъбите;
  • - Не съдържа флуор;
  • - Не предизвиква странични ефекти;
  • - Няма противопоказания.

Пастата за зъби е изследвана в лаборатория и в научен експеримент, в който са участвали 2000 мъже и жени от различни възрасти. След 30 дни ежедневно двукратно използване на пастата, оптималното здравословно състояние е възстановено, зъбите започват да изглеждат по-бели и по-красиви. Най-важното е след 3 месеца състоянието на зъбния емайл да се запази и при 95% от доброволците, участвали в изследването.

В рамките на 7 дни след началото на тази паста ще забележите първите промени. Оптималната продължителност на курса е 30 дни. Като се има предвид, че Denta Seal България цена е десет пъти по-евтино от процедурите в стоматологичната клиника, няма съмнение за правилността на този избор!

Не намерихте къде да купуват в България Denta Seal за зъби? Това не е проблем, тъй като днес можете да поръчате 100% оригинална паста чрез интернет на изгодна цена.

Buy Now!