Denta Seal Nederland, België

Netherlands

  Tandpasta met het effect van een vulling

  •  - Verwijdert beginnend tandbederf
  •  - Vult de kleinste barstjes en gaatjes in uw tanden
  •  - Maakt ze weer wit en vermindert de overgevoeligheid van het glazuur

BESTEL


Tanden is een van de meest duurzame elementen in het menselijk lichaam. Tandglazuur heeft een hoge mate van kracht en dit maakt het mogelijk om zelfs het moeilijkste voedsel te splitsen. Helaas, onder invloed van bepaalde zuren en bacteriën, verzwakt het glazuur geleidelijk, verschijnen microscheurtjes en neemt de gevoeligheid toe. Dit alles kan leiden tot het verschijnen van plaque, donker worden van het glazuur en cariës.

Normale tandpasta kan niet 100% van de integriteit van het glazuur garanderen, dus tandartsen raden aan een gespecialiseerde restauratievorm te gebruiken. We presenteren een nieuwigheid onder uw aandacht - dit is Denta Seal tandpasta gaatjes vullen. Door de correct geselecteerde consistentie van nuttige componenten en micro-elementen, maakt het het mogelijk om problemen met gele bloei zo snel mogelijk te elimineren, om de gladheid en natuurlijke witheid van tanden te garanderen, ongeacht uw leeftijd of mondgezondheid.

Denta Seal hoe werkt het, methode van toepassing:

Het product bevat één geheime component - Hydroxyapatite®. Bij interactie met speeksel, schuimt deze stof onmiddellijk en vult zelfs de kleinste scheurtjes aan de buiten- en binnenzijde van het glazuur. Na ongeveer 60 seconden grondig reinigen van de tanden, wordt een vullend effect gecreëerd, waardoor kleine gaatjes en onregelmatigheden snel worden geëlimineerd en de normale gezondheid wordt hersteld.

Denta Seal - remineraliserende tandpasta

Denta Seal remineraliserende tandpasta kopen die beschikbaar is op internet is een innovatieve oplossing in de strijd tegen cariës, gepatenteerd in Europa. Wat zijn de basisvoordelen van deze formule:

  • - Elimineert bacteriële plaque en slechte adem;
  • - Herstelt tandglazuur;
  • - Elimineert de overgevoeligheid van de tanden;
  • - Bevat geen fluor;
  • - veroorzaakt geen bijwerkingen;
  • - Het heeft geen contra-indicaties.

Tandpasta werd bestudeerd in het laboratorium en in een wetenschappelijk experiment waarbij 2000 mannen en vrouwen van verschillende leeftijden betrokken waren. Na 30 dagen van dagelijks twee keer gebruik van de pasta, werd de optimale gezondheidstoestand hersteld, de tanden begonnen er witter en mooier uit te zien. Belangrijker nog, na 3 maanden was de toestand van het tandglazuur ook bewaard bij 95% van de vrijwilligers die deelnamen aan het onderzoek.

Binnen 7 dagen na het begin van deze plak zul je de eerste veranderingen opmerken. De optimale duur van de cursus is 30 dagen. Gezien het feit dat Denta Seal Nederland, België prijs tien keer goedkoper is dan de procedures in de tandheelkundige kliniek, bestaat er geen twijfel over de juistheid van deze keuze!

U hebt waar te kopen in Nederland, België Denta Seal voor tanden niet gevonden? Dit is geen probleem, want vandaag kunt u 100% originele pasta via internet bestellen voor een zacht prijsje.

Buy Now!