Denta Seal Hrvatska

Croatia

  Pasta za zube sa efektom plombiranja

  •  - Uklanja početne defekte povezane sa karijesom
  •  - Ispunjava mikropukotine i mikropore na zubima
  •  - Vraća bjelinu, smanjuje osjetljivost gleđi

Narudžba


Zubi su jedan od najtrajnijih elemenata u ljudskom tijelu. Zubna caklina ima visok stupanj čvrstoće i to joj omogućuje da razdvoji i najtežu hranu. Nažalost, pod utjecajem određenih kiselina i bakterija caklina se postupno slabi, pojavljuju se mikrokrasci i povećava osjetljivost. Sve to može dovesti do pojave plaka, zamračenja cakline i karijesa.

Redovita pasta za zube ne može jamčiti 100% cjelovitosti cakline, pa stomatolozi preporučuju uporabu specijalizirane restorativne formule. Predstavljamo vašu pozornost novosti - to je Denta Seal pasta za zube s učinkom punjenja. Zahvaljujući pravilno odabranoj konzistenciji korisnih komponenti i mikroelemenata, moguće je što prije ukloniti probleme sa žutim cvjetanjem, kako bi se osigurala glatkoća i prirodna bjelina zuba, bez obzira na vašu dob ili oralno zdravlje.

Denta Seal kako se to radi, način primjene:

Proizvod sadrži jednu tajnu komponentu - Hydroxyapatite®. U interakciji sa slinom, ova supstanca odmah pjeni i ispunjava i najmanji pukotine na vanjskoj i unutarnjoj površini cakline. Nakon otprilike 60 sekundi temeljitog čišćenja zuba stvara se efekt punjenja, zahvaljujući kojem se brzo uklanjaju rupice i nepravilnosti te se vraća normalno zdravlje.

Denta Seal - remineralizirajuća pasta za zube

Denta Seal remineralizirajuća pasta za zube kupiti koji je dostupan na Internetu inovativno je rješenje u borbi protiv karijesa, patentiranog u Europi. Koje su osnovne prednosti ove formule:

  • - eliminira bakterijski plak i loš dah;
  • - Vraća zubnu caklinu;
  • - eliminira preosjetljivost zuba;
  • - Ne sadrži fluor;
  • - Ne uzrokuje nuspojave;
  • - Nema kontraindikacija.

Pasta za zube je proučavana u laboratoriju iu znanstvenom eksperimentu koji je uključivao 2000 muškaraca i žena različite dobi. Nakon 30 dana dnevne dvostruke uporabe paste, obnovljeno je optimalno stanje zdravlja, zubi su počeli izgledati bjelji i ljepši. Ono što je najvažnije, nakon 3 mjeseca, stanje zubne cakline je također sačuvano u 95% volontera koji su sudjelovali u istraživanju.

U roku od 7 dana od početka primjene ove paste primijetit ćete prve promjene. Optimalno trajanje tečaja je 30 dana. Budući da je Denta Seal Hrvatska cijena deset puta jeftiniji od procedura u stomatološkoj ordinaciji, nema sumnje u ispravnost ovog izbora!

Niste pronašli gdje kupiti u Hrvatskoj Denta Seal za zube? To nije problem, jer danas možete naručiti 100% originalno zalijepiti putem Interneta po povoljnoj cijeni.

Buy Now!