Denta Seal Ελλάδα, Κύπρος

Greece

  ΟΔΟΝΤΌΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΛΙΚΟΠΟΊΗΣΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ

  •  - Αποκαθιστά τις ανωμαλίες και γεμίζει τα μικρο-ραγίσματα στην επιφάνεια του σμάλτου
  •  - Αφαιρεί αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και αποτρέπει τη δημιουργία της τερηδόνας
  •  - Επαναφέρει τη φυσική λευκή, λεία και γυαλιστερή όψη των δοντιών

Παραγγελία


Τα δόντια είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος. Το σμάλτο των δοντιών έχει έναν υψηλό βαθμό αντοχής και αυτό του επιτρέπει να χωρίσει ακόμα και το πιο σκληρό φαγητό. Δυστυχώς, υπό την επήρεια ορισμένων οξέων και βακτηρίων, το σμάλτο σταδιακά εξασθενεί, εμφανίζονται μικροκονήματα και αυξάνεται η ευαισθησία. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση πλάκας, σκουρόχρωμα σμάλτου και τερηδόνας.

Η τακτική οδοντόκρεμα δεν μπορεί να εγγυηθεί το 100% της ακεραιότητας του σμάλτου, έτσι οδοντίατροι συστήνουν τη χρήση ειδικής αποκαταστατικής φόρμουλας. Σας παρουσιάζουμε μια καινοτομία - αυτό είναι Denta Seal οδοντόκρεμα για ανανέωση του σμάλτου. Λόγω της σωστά επιλεγμένης συνέπειας των χρήσιμων συστατικών και μικροστοιχείων, καθιστά δυνατή την εξάλειψη των προβλημάτων με την κίτρινη άνθηση όσο το δυνατόν συντομότερα, για να εξασφαλιστεί η ομαλότητα και η φυσική λευκότητα των δοντιών, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την στοματική υγεία.

Denta Seal πώς λειτουργεί, μέθοδο εφαρμογής:

Το προϊόν περιέχει ένα μυστικό συστατικό - Hydroxyapatite®. Όταν αλληλεπιδρά με το σάλιο, η ουσία αυτή αφρίζει στιγμιαία και γεμίζει ακόμη και τις μικρότερες ρωγμές στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του σμάλτου. Μετά από περίπου 60 δευτερόλεπτα καθαρισμού των δοντιών, δημιουργείται ένα αποτέλεσμα πλήρωσης, χάρη στο οποίο οι μικρές τρύπες και οι ανωμαλίες απομακρύνονται γρήγορα και αποκαθίσταται η κανονική υγεία.

Denta Seal - οδοντόκρεμα για ανανέωση του σμάλτου

Το Denta Seal αντιρυτιδικό ορό Αγοράστε το οποίο είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο είναι μια καινοτόμος λύση στην καταπολέμηση της τερηδόνας, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του τύπου:

  • - Εξαλείφει την βακτηριακή πλάκα και την κακή αναπνοή.
  • - Επαναφέρει το σμάλτο των δοντιών.
  • - Εξαλείφει την υπερευαισθησία των δοντιών.
  • - Δεν περιέχει φθόριο.
  • - Δεν προκαλεί παρενέργειες.
  • - Δεν έχει αντενδείξεις.

Η οδοντόκρεμα μελετήθηκε στο εργαστήριο και σε ένα επιστημονικό πείραμα που περιελάμβανε 2.000 άνδρες και γυναίκες διαφορετικής ηλικίας. Μετά από 30 ημέρες καθημερινής χρήσης δύο φορές την πάστα, αποκαταστάθηκε η βέλτιστη κατάσταση της υγείας, τα δόντια άρχισαν να φαίνονται πιο λευκά και πιο όμορφα. Το σημαντικότερο, μετά από 3 μήνες, η κατάσταση του σμάλτου των δοντιών διατηρήθηκε επίσης στο 95% των εθελοντών που συμμετείχαν στη μελέτη.

Εντός 7 ημερών από την έναρξη αυτής της επικόλλησης, θα παρατηρήσετε τις πρώτες αλλαγές. Η βέλτιστη διάρκεια του μαθήματος είναι 30 ημέρες. Θεωρώντας ότι το Denta Seal Ελλάδα, Κύπρος τιμή είναι δέκα φορές φθηνότερο από τις διαδικασίες στην οδοντιατρική κλινική, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ορθότητα αυτής της επιλογής!

Δεν βρήκατε Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα, την Κύπρο Denta Seal για δόντια; Αυτό δεν είναι πρόβλημα, διότι σήμερα μπορείτε να παραγγείλετε 100% πρωτότυπη επικόλληση μέσω του Internet σε προσιτή τιμή.

Buy Now!