Denta Seal România

Romania

  SCĂPAȚI DE FISURI ȘI CARIILE dentare în decurs de 27 de zile, fără a vizita dentistul

  •  - Nivelează deteriorările și umple fisurile mici la suprafața smalțului
  •  - Îndepărtează eficient placa dentară și previne apariția cariilor
  •  - Readuce dinților albul natural, netezime și strălucire

 Comandă 


Dintii sunt unul dintre cele mai durabile elemente ale corpului uman. Emaila de dinți are un grad ridicat de rezistență, ceea ce permite împărțirea celor mai grele alimente. Din păcate, sub influența anumitor acizi și bacterii, emailul slăbește treptat, apar microcrackuri și crește sensibilitatea. Toate acestea pot duce la apariția plăcii, întunecarea smalțului și a cariilor.

Pasta de dinți regulată nu poate garanta 100% din integritatea smalțului, astfel încât medicii stomatologi recomandă utilizarea unei formulări de restaurare specializate. Vă prezentăm o noutate - aceasta este Denta Seal pastă de dinți cu efect de umplere. Datorită consistenței selectate corect a componentelor utile și a microelementelor, aceasta face posibilă eliminarea cât mai curând posibil a problemelor de înflorire galbenă, pentru a asigura buna albire și albirea dinților, indiferent de vârsta dumneavoastră sau de sănătatea orală.

Denta Seal cum funcționează, metoda de aplicare:

Produsul conține o componentă secretă - Hydroxyapatite®. Atunci când interacționează cu saliva, această substanță spumă instantaneu și umple chiar și cele mai mici fisuri de pe suprafața exterioară și interioară a emailului. După aproximativ 60 de secunde de curățare profundă a dinților, se creează un efect de umplere, datorită căruia găurile și neregulile mici sunt eliminate rapid și se restabilește sănătatea normală.

Denta Seal - pastă de dinți cu efect de umplere

Denta Seal pasta de dinti remineralizanta cumpăra care este disponibil pe Internet este o soluție inovatoare în lupta împotriva cariei, patentată în Europa. Care sunt avantajele principale ale acestei formule:
  • - Elimină placa bacteriană și respirația urâtă;
  • - Reface smalțul dinților;
  • - Elimină hipersensibilitatea dinților;
  • - nu conține fluor;
  • - nu provoacă efecte secundare;
  • - Nu are contraindicații.

Pasta de dinți a fost studiată în laborator și într-un experiment științific care a implicat 2.000 de bărbați și femei de vârste diferite. După 30 de zile de utilizare zilnică de două ori a pastei, starea optimă de sănătate a fost restabilită, dinții au început să pară mai albi și mai frumoși. Cel mai important, după 3 luni, condiția din smaltul dinților a fost, de asemenea, păstrată la 95% dintre voluntarii care au participat la studiu.

În termen de 7 zile de la începerea acestei paste, veți observa primele modificări. Durata optimă a cursului este de 30 de zile. Considerând că Denta Seal România preț este de zece ori mai ieftin decât procedurile din clinica dentară, nu există nici o îndoială cu privire la corectitudinea acestei alegeri!

Nu ați găsit unde să cumpere în România Denta Seal pentru dinți? Aceasta nu este o problemă, pentru că astăzi puteți comanda pastă originală de 100% prin Internet la un preț avantajos.

Buy Now!