Mulberry's Secret România

Romania

  NUMĂRUL 1 ELIMINĂ PISTRUII ȘI PROBLEMELE CU PIGMENTAREA

  •  - Neutralizează efectul de colorare al melaninei
  •  - Îmbunătățește decolorarea în acele zone ale pielii unde este necesar acest lucru
  •  - Blochează reapariția pigmentării

 Comandă 


Punctele pigmentare, pielea uscată și ridurile sunt principalele probleme pentru femei după 30 de ani. Majoritatea cosmeticelor de pe piață de astăzi nu justifică proprietățile declarate, iar injecțiile cu Botox sau chirurgia plastică prezintă riscuri mari pentru sănătate. Principala tendință din anul 2019 este cosmetica naturală și naturală. Vânzările lovite în ultimele luni sunt de Mulberry's Secret pentru albirea pielii. Este o formula pe bază de plante care este potrivită pentru toate tipurile de piele, nu provoacă reacții negative și elimină efectiv ridurile mimice și linii fine pe frunte.

Componente ser selectate special au confirmat eficacitatea lor în combaterea hiperpigmentării și pistrui. Oamenii de stiinta au reusit sa combine in structura cremei cele mai organice si utile componente - colagen, vitamina E, betaina, ulei de rozmarin, oligoelemente naturale. Orice femeie care ia o decizie Mulberry's Secret ser antirid cumpăra, poate să scape de problemele cu pielea feței la domiciliu și fără costurile financiare uriașe. Serul a confirmat proprietățile sale utile în funcție de rezultatele studiilor clinice, iar 97% au justificat proprietățile declarate de producător.

Mulberry's Secret cum funcționează, metoda de aplicare:

Formula de ser este ideală pentru femeile și bărbații care se ocupă de frumusețea și sănătatea epidermei. Pe lângă eliminarea ridurilor vizibile, aceasta hidratează pielea și o hrănește cu componente benefice. Componentele care alcătuiesc produsul neutralizează conținutul excesiv de melanină în celula țesutului epidermic, determinând astfel decolorarea petelor de pigment și uniformizarea tenului uniform. Produsul este potrivit pentru utilizare zilnică sau pentru sarcini specifice. Metoda de aplicare este foarte simplă: curățați porii pielii cu un tampon de bumbac, aplicați serul timp de 30 minute și dimineața spălați-vă fața cu apă caldă. Repetați procedura zilnic timp de 30 de zile pentru a maximiza efectul de albire.

Mulberry's Secret - ser antirid

Avantajele pe care acest produs le are:

  • - Îngrijirea pielii și a corpului;
  • - Îmbunătățirea vizibilă în termen de 7 zile de la începerea utilizării;
  • - Esență moale, potrivită chiar și pentru pielea sensibilă;
  • - Nu există contraindicații;
  • - Nu conține substanțe chimice nocive sau aditivi sintetici.
  • - Acțiune pe termen lung.

În mod surprinzător, cu toate proprietățile, Mulberry's Secret România preț este mult mai ieftin decât alți analogi. În același timp, obțineți un produs de calitate de 100% care a trecut toate verificările necesare și este aprobat de cei mai buni cosmetologi din Europa!

Nu știu unde să cumpere în România Mulberry's Secret pentru întinerirea pielii? Vizitați site-ul oficial și comandați bunuri online astăzi!

Buy Now!