Mulberry's Secret България

Bulgaria

  НОМЕР 1: ПРЕМАХВА ЛУНИЧКИТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ С ПИГМЕНТАЦИЯТА

  •  - Той неутрализира оцветяващия ефект на меланина
  •  - Подсилва обезцветяването в онези области на кожата, които се нуждаят от това
  •  - Блокира повторната поява на пигментацията

Поръчайте


Пигментните петна, сухата кожа и бръчките са основните проблеми за жените след 30 години. Повечето козметични продукти на пазара днес не оправдават декларираните свойства, а инжекциите с ботокс или пластичната хирургия имат високи рискове за здравето. Основната тенденция на 2019 г. е естествената и натуралната козметика. Продажбите в последните месеци са Mulberry's Secret за избелване на кожата. Това е билкова формула, която е подходяща за всички типове кожа, не предизвиква негативни реакции и ефективно елиминира мимическите бръчки и фините линии на челото.

Специално подбраните серумни компоненти потвърждават тяхната ефективност в борбата с хиперпигментацията и луничките. Учените успяха да съчетаят в структурата на крема най-органичните и полезни съставки - колаген, витамин Е, бетаин, розмарин, естествени микроелементи. Всяка жена, която взема решение Mulberry's Secret серум против бръчки купи, може да се отърве от проблемите с кожата на лицето у дома и без огромните финансови разходи. Серумът потвърждава полезните си свойства съгласно резултатите от клиничните проучвания и в 97% обосновава декларираните от производителя свойства.

Mulberry's Secret как работи, как да се използва:

Серумната формула е идеална за жени и мъже, които се грижат за красотата и здравето на епидермиса. В допълнение към елиминирането на видимите бръчки, тя овлажнява кожата и я подхранва с полезни компоненти. Компонентите, които образуват продукта, неутрализират прекомерното съдържание на меланин в клетката на епидермалната тъкан, като по този начин обезцветяват пигментните петна и изглаждат равномерния тен. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба или за специфични задачи. Методът на приложение е много прост: почистете порите на кожата с памучен тампон, нанесете серум за 30 минути и сутрин измийте лицето си с топла вода. Повторете процедурата ежедневно в продължение на 30 дни, за да увеличите ефекта на избелване.

Mulberry's Secret - серум против бръчки

Предимствата на този продукт:

  • - Пълноценна грижа за лицето и тялото;
  • - Видимо подобрение в рамките на 7 дни след началото на употреба;
  • - Мека есенция, подходяща дори за чувствителна кожа;
  • - Няма противопоказания;
  • - Не съдържа вредни химикали или синтетични добавки.
  • - Дългосрочно действие.

Изненадващо, с всичките си свойства, Mulberry's Secret България цена е много по-евтин от други аналози. В същото време получавате 100% качествен продукт, който е преминал всички необходими проверки и е одобрен от най-добрите козметици в Европа!

Не знаете къде да купуват в България Mulberry's Secret за подмладяване на кожата? Посетете официалния сайт и поръчайте стоки онлайн днес!

Buy Now!