Magic Light România

Romania

 JUCĂRIE EDUCATIVĂ UNICĂ SET PENTRU DESEN ÎN ÎNTUNERIC

  •  - Dezvoltă gândirea și abilitățile motorii fine
  •  - Desenează cu lumină, deci nu se murdărește
  •  - Produsul este certificat, ecologic sigur

 Comandă 


Desenul pentru copii nu este doar o plăcere plăcută, ci și o distracție utilă. Atunci când un copil atrage, el dezvoltă gândirea vizuală și imaginativă mai repede, abilitățile motorii fine ale mâinilor și degetelor sunt îmbunătățite, iar inteligența crește. Dar copiii se plictisesc repede de desen cu creioane sau stilouri, asa ca toti parintii incearca sa gaseasca ceva neobisnuit si interesant. În acest an, MagicLight jucărie educativă a intrat în vânzare. Acesta este un instrument interesant și extraordinar pentru desen în întuneric cu marcaje luminoase. Nu lasă urme pe pereți sau mobilier, au o compoziție naturală de materiale de 100%, nu dăunează viziunii copiilor și nu provoacă efecte secundare. Produsele au un certificat european de calitate și sunt absolut sigure pentru mediu. Pentru a începe desenul cu acest kit, copilul nu are nevoie de abilități profesionale sau de respectarea unor măsuri de precauție complexe. Va fi interesant să creați imagini frumoase și originale nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Magic Light cum funcționează, metoda de aplicare:

Kitul include o tabletă cu un strat fotoluminiscent special. În timpul zilei sau sub influența iluminării artificiale, suprafața plăcii de desen acumulează fotoni de lumină și apoi este iluminată în întuneric prin presiune cu un marker special. În acest fel, bebelușul poate crea desene care vor dura ceva timp și apoi vor dispărea pur și simplu. Uita de tapet pictat, mese, scaune! Acum nu trebuie să spălați degetele și fețele bebelușului de pe guașe sau pe marcatori de alcool! Ia ocazia la Magic Light set pentru desen în întuneric cumpara și fa un cadou original pentru fiul sau fiica ta pentru o vacanță sau așa!

MagicLight - set pentru desen în întuneric

Setul de jucării poate fi utilizat de copiii cu vârsta de cel puțin 6 ani. Setul vine cu instrucțiuni, deși utilizarea acestui instrument de desen este intuitivă.

5 motive pentru a cumpăra acest kit:

  • - Copiii iubesc doar bordul strălucitor!
  • - Mama nu-și face griji pentru siguranța jucăriilor pentru copil.
  • - Un copil dezvoltă mai rapid gândirea figurativă și învață să-și întruchipeze gândurile în desene.
  • - Casa este întotdeauna curată cu pereți și mobilier.
  • - Magic Light România preț este mult mai ieftin decât jucăriile educaționale similare.

Rămâne să aflăm ultima întrebare - unde să cumpere în România Magic Light desene de jucărie? Pentru a răspunde la aceasta, vizitați magazinul online al distribuitorului oficial chiar acum. În termen de 15 minute de la completarea formularului de pe site-ul vânzătorului, managerul de vânzări vă va contacta și vă va răspunde la întrebări. Timpul de livrare depinde de locația curentă a clientului.

Buy Now!