Pest Reject România

Romania

Aparat cu ultrasunete pentru alungat rozătoarele și insectele

  • - Un dispozitiv sigur și eficient ce-ți va salva casa de rozătoare și insecte.
  • - Poate fi folosit în apropierea copiilor.
  • - Nu are efecte asupra animalelor de companie.

 Comandă 


Care este pericolul insectelor sau rozătoarelor într-o zonă rezidențială? La prima vedere, ele ne dau doar un disconfort estetic, dar acest lucru nu este chiar așa. Gandaci, tantari, paianjeni, soareci si sobolani sunt purtatori de diverse infectii care pot duce la boli grave. Folosirea măsurătorilor de șoareci sau a otrăvurilor devine treptat un lucru din trecut. Aceste metode nu sunt foarte eficiente și, în multe cazuri, sunt periculoase pentru oamenii înșiși. În 2019, scăderea "colegilor de cameră" nedorite într-o casă sau un apartament poate fi mult mai ușoară și mai eficientă. Prezentăm un unic PestReject pentru insectele, dezvoltat pe baza celor mai noi tehnologii și soluții.

Acest repellent cu ultrasunete este 100% netoxic și nu reprezintă o amenințare pentru oameni sau animale domestice. În plus, dispozitivul nu are un impact negativ asupra aparatelor electrice conectate la rețea și nu generează radiații nocive. Tot ce trebuie făcut este să porniți dispozitivul în priză și acesta va începe să funcționeze din primele secunde.

Pest Reject cum funcționează, metoda de aplicare:

Tehnologia se bazează pe efectul benefic al impulsurilor electromagnetice, care creează vibrații ultrasonice care nu sunt vizibile pentru urechea umană. Dar insectele și rozătoarele au o sensibilitate mult mai mare la ultrasunete, astfel încât acestea pur și simplu părăsesc zona de impact și părăsesc casa ta pentru totdeauna.

PestReject - aparat pentru insectele

Fiecare dispozitiv este însoțit de un manual de utilizare detaliat, care va ajuta la organizarea corectă a activității sale. Potrivit producătorului, dispozitivul nu are un efect nociv asupra animalelor domestice mari - pisici, câini. Dar nu este recomandat să-l utilizați dacă aveți hamsteri, cobai sau alte rozătoare ornamentale.

Decizând Pest Reject aparat cu ultrasunete pentru alungat rozătoarele cumpara, fiecare client primește multe avantaje:

  • - insecte și rozătoare eficiente;
  • - Rezultat excelent fără otrăvuri și mousetrapsuri;
  • - Cu o utilizare zilnică timp de 30 de zile, dăunătorii vor părăsi casa dvs. pentru totdeauna și nu se vor întoarce;
  • - absolut inofensive pentru oameni și animale de companie;
  • - Lucrări 24/7;
  • - Are o suprafață de până la 200 m².

Veste bună: Pest Reject România preț mai ieftină decât daunele sau costul tratării bolilor cauzate de insecte și rozătoare. Astăzi, fiecare cetățean al țării noastre are ocazia de a se număra printre primii care au comandat un ultrasunete repellent la o reducere de 50%!

Pentru a afla unde să cumpere în România Pest Reject aparat pentru insectele, vizitați site-ul oficial al vânzătorului. Producătorul oferă o garanție pentru produsul dvs. și acceptă plata la livrare. Livrarea se face în 2-3 zile.

Buy Now!