Menstrual Cup România

Romania

Protecție, încredere, libertate de mișcare

  • - Acoperă strâns cervixul, printr-o sucțiune ușoară
  • - Cupa este realizată din silicon medical elastic sau termoplastic
  • - Împiedică alunecarea la inserarea/ scoaterea cupei
  • - Necesară pentru scoaterea cupei

 Comandă 


Sprijinirea igienei feminine este una dintre cele mai importante baze ale sănătății și longevității. În anumite zile ale lunii, corpul oricărei femei necesită îngrijire igienică suplimentară. Ciclul menstrual, în plus față de durere, este adesea asociat cu anumite disconfort și percolare. Din păcate, chiar și cele mai bune plăcuțe de sex feminin nu pot garanta 100% uscăciune și absența petelor pe haine sau lenjerie. Ce să facem în această situație? Astăzi a existat o soluție universală care vă va ajuta să vă simțiți încrezători în orice situație neașteptată. Vă prezentăm atenția dvs. MenstrualCup pentru menstruație! Acesta este un castron unic de silicon care vă ajută să vă protejați de scurgerile de până la 12 ore la un moment dat! Simplu și ușor de utilizat, este excelent pentru utilizare multiplă. Făcut din materiale naturale și ecologice, bolul este absolut sigur și nu provoacă probleme de piele.

MenstrualCup - cupa menstruală

Tampoanele și tampoanele sanitare au un număr mare de dezavantaje. Ele nu asigură o uscare perfectă în timpul somnului sau al sportului. De aceea, majoritatea ginecologilor de renume mondial recomanda folosirea bolurilor de silicon. Aceasta este o soluție mai simplă și mai eficientă, datorită căreia puteți uita problemele dvs. neplăcute pe parcursul perioadei de ovulație sau menstruație. Pentru a începe să utilizați aceste produse, aveți nevoie de doar Menstrual Cup cupa menstruală cumpara la farmacie sau comandați online.

Produsul este fabricat din 100% grad medical, inodor și incolor. Spre deosebire de tampoane, castronul nu creează un efect de seră și ajută pielea să "respire" în mod normal. Acest produs igienic este eficient și pentru a economisi. În loc să cumperi cantități mari de tampoane și tampoane în fiecare lună, poți folosi un castron, costul căruia se plătește în 1-2 luni. Menstrual Cup România preț mai ieftin decât produsele dvs. de igienă personală!

Menstrual Cup cum funcționează, metoda de aplicare:

Structura moale a produsului îi permite să repete complet forma anatomică a corpului și să devină imperceptibilă în câteva minute după administrare. În funcție de gradul de profunzime, o aplicație este suficientă pentru 12-24 ore. În același timp, nu sunteți absolut constrânși în mișcare - puteți practica yoga, înotul, dansul, sporturile extreme sau pur și simplu călătoriți.

Metoda de utilizare este descrisă în detaliu în instrucțiuni, astfel încât să nu aveți întrebări sau dificultăți. Important - această groapă este destinată exclusiv femeilor de peste 18 ani care nu au boli ginecologice sau alte probleme.

Nu știți unde să cumpere în România Menstrual Cup pentru igiena feminină? În acest caz, vizitați site-ul oficial al vânzătorului și comandați produsul original la cel mai bun preț!

Buy Now!