Menstrual Cup Ελλάδα, Κύπρος

Greece

Προστασία, εμπιστοσύνη, ελευθερία κινήσεων

  • - Καλύπτει σφιχτά τον τράχηλο λόγω της ελαφριάς αναρρόφησης
  • - Αποτρέπει την ολίσθηση όταν τοποθετείτε ή αφαιρείται το κύπελλο
  • - Απαραίτητο για την αφαίρεση του κυπέλλου

Παραγγελία


Η υποστήριξη της γυναικείας υγιεινής είναι ένα από τα σημαντικότερα θεμέλια της υγείας και της μακροζωίας. Σε ορισμένες ημέρες του μήνα, το σώμα οποιασδήποτε γυναίκας απαιτεί πρόσθετη υγιεινή φροντίδα. Ο εμμηνορρυσιακός κύκλος, εκτός από τον πόνο, συχνά συνδέεται με κάποια δυσφορία και διήθηση. Δυστυχώς, ακόμη και τα γυναικεία μαξιλάρια βέλτιστης ποιότητας δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% ξηρότητα και απουσία λεκέδων στα ρούχα ή τα εσώρουχα. Τι να κάνετε σε αυτή την κατάσταση; Σήμερα υπήρξε μια καθολική λύση που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε σίγουροι σε οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση. Παρουσιάζουμε την προσοχή σας MenstrualCup για την εμμηνόρροια! Αυτό είναι ένα μοναδικό δοχείο σιλικόνης που σας προστατεύει από διαρροές μέχρι και 12 ώρες τη φορά! Απλό και εύκολο στη χρήση, είναι ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις. Κατασκευασμένο από φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το μπολ είναι απολύτως ασφαλές και δεν προκαλεί δερματικά προβλήματα.

MenstrualCup - κύπελλο περιόδου

Τα μαξιλαράκια και τα ταμπόν έχουν πολλά μειονεκτήματα. Δεν παρέχουν τέλεια ξηρότητα κατά τη διάρκεια του ύπνου ή του αθλητισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι παγκοσμίου φήμης γυναικολόγοι συστήνουν τη χρήση σφαιριδίων σιλικόνης. Πρόκειται για μια απλούστερη και πιο αποτελεσματική λύση, χάρη στην οποία μπορείτε να ξεχάσετε τα δυσάρεστα σας προβλήματα κατά την περίοδο της ωορρηξίας ή της εμμήνου ρύσεως. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα, χρειάζεστε μόνο Menstrual Cup κύπελλο περιόδου αγοράστε στο φαρμακείο ή παραγγείλετε online.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από 100% ιατρικό βαθμό, άοσμο και άχρωμο. Σε αντίθεση με τα μαξιλάρια, το κύπελλο δεν δημιουργεί φαινόμενο θερμοκηπίου και βοηθά το δέρμα να "αναπνεύσει" κανονικά. Αυτό το προϊόν υγιεινής είναι αποτελεσματικό και για να σωθεί. Αντί να αγοράζετε μεγάλες ποσότητες μαξιλαριών και ταμπόν κάθε μήνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπολ, το κόστος του οποίου πληρώνεται σε 1-2 μήνες. Menstrual Cup Ελλάδα, Κύπρος τιμή φθηνότερα από τα είδη προσωπικής σας υγιεινής!

Menstrual Cup πώς λειτουργεί, μέθοδο εφαρμογής:

Η απαλή δομή του προϊόντος του επιτρέπει να επαναλάβει πλήρως το ανατομικό σχήμα του σώματός σας και να γίνει ανεπαίσθητη μέσα σε λίγα λεπτά μετά τη χορήγηση. Ανάλογα με τον βαθμό αφθονίας, μία εφαρμογή είναι αρκετή για 12-24 ώρες. Ταυτόχρονα, δεν είστε απολύτως περιορισμένοι στην κίνηση - μπορείτε να ασκήσετε γιόγκα, κολύμπι, χορό, extreme sports ή απλά να ταξιδέψετε.

Ο τρόπος χρήσης περιγράφεται λεπτομερώς στις οδηγίες, επομένως δεν θα έχετε ερωτήσεις ή δυσκολίες. Σημαντικό - αυτό το παχύρρευστο προορίζεται μόνο για γυναίκες άνω των 18 ετών που δεν έχουν γυναικολογικές παθήσεις ή άλλα προβλήματα.

Δεν γνωρίζετε Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα, την Κύπρο Menstrual Cup για τη γυναικεία υγιεινή; Σε αυτή την περίπτωση, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πωλητή και παραγγείλετε το αρχικό προϊόν στην καλύτερη τιμή!

Buy Now!