i7s TWS Slovenija

Slovenia

BREZŽIČNI SLUŠALCI NA AKUMULATORJE

 • - Njihova baterija je trajna, kar vam omogoča, da govorite in poslušate glasbo več ur!
 • - Prihaja s prenosno polnilno postajo
 • - Vgrajen je mikrofon, ki vam omogoča, da jih uporabite za pogovor
 • - Brez žic, ki se zmedejo in nenehno motijo

Naroči


Obstaja stereotip, da so Apple AirPods prve brezžične slušalke na svetu. Dejstvo je, da so kitajski proizvajalci predstavili in uvedli to tehnologijo veliko prej. Kljub visoki kakovosti in elegantni obliki, imajo originalni AirPods eno glavno pomanjkljivost - visoke stroške. Malo ljudi si lahko privošči slušalke po tako visoki ceni, zato iščejo poceni analogi. Med alternativnimi modeli brezžičnih slušalk so pogosto odkrito slabe kakovosti slušalke s slabim zvokom ali šibko baterijo. Danes pa vam želimo predstaviti enega najboljših analogov originalnih AirPodov - to je i7s TWS brezžične slušalke. Leta 2019 je bil ta model slušalk s polnilno postajo resnično odkritje na evropskem trgu. V skladu s številnimi tehničnimi značilnostmi je naprava pred svojimi najbližjimi konkurenti in se zelo približuje AirPods. Toda najpomembnejše je, da je i7s TWS cena desetkrat cenejša! Prihranite lahko veliko denarja in dobite odličen in eleganten dodatek za vaš mobilni telefon!

i7s TWS - brezžične slušalke s polnilno postajo

Če ste zvesti nekaterim podrobnostim, lahko rečete, da je i7s TWS Bluetooth brezžične slušalke absolutna kopija originalne različice slušalk AirPods. S svojimi kompaktnimi dimenzijami tehtajo le 4 gramov in se prodajajo skupaj s prenosno polnilno postajo, ki je tudi škatla za varno shranjevanje slušalk. Ustrezno zasnovana zasnova naprave omogoča dolgo uporabo. V tem primeru se lahko sprehajate, tečete, se ukvarjate s športom, izvajate kakršnokoli vadbo ali pa ležite na plaži. Očitno je, da ima ta naprava veliko pozitivnih lastnosti, še posebej, če cenite udobje in dober zvok!

i7s TWS brezžične slušalke s polnilno postajo ima visoko kakovostne zvočnike z jasnim zvokom brez hrupa in motnjami zaradi aktivnega sistema za odstranjevanje šuma. Naprava je povezana z Bluetooth V4.2 + EDR (profili A2DP/AVRCP). Zaradi edinstvene oblike akustične kapsule lahko naprava ohranja dober zvok v območju od 20 Hz do 20 kHz.

Razvijalci so izvedli funkcijo glasovnih informacij o stanju baterije in imenu naročnika, ki vas kliče.

V načinu aktivnega pogovora lahko slušalke prenesejo do 2-3 ur, v načinu poslušanja glasbe pa 5-6 ur, v stanju pripravljenosti pa več kot 100 ur! Za to ceno ne boste našli daljše trajanje brezžičnih slušalk.

Slog je še ena pomembna prednost te slušalke. Vizualno so slušalke popolnoma enake Apple AirPodom, tako da ljudje okoli vas nikoli ne bodo uganili, da imate kopijo v ušesih. Hkrati lahko vedno izberete eno od ustreznih barv - belo ali črno.

Zelo pomembno je, da je prenosna polnilna postaja opremljena s slušalkami. Z njim lahko preprosto polnite baterijo za slušalke v samo 20-30 minutah in jo ponovno začnete uporabljati. Čas polnega polnjenja je 2 uri.

Poskusimo razumeti kako deluje? Brezžične Bluetooth slušalke - je zelo priročno, če vozite ali kolesarite, se športno ukvarjate, delate ali se sprostite. Naprava je varno pritrjena v uho in se nikoli ne izgubi! Slušalke omogočajo ne le poslušanje glasbe, temveč tudi sprejemanje/končanje telefonskih pogovorov, predvajanje ali začasno ustavitev skladbe ali videa brez pomoči telefona.

Tehnične značilnosti

Oglejmo si osnovni i7s TWS značilnosti:

 • - Brezžične slušalke: Bluetooth V4.2 + EDR.
 • - Operacijski sistemi: Android, Apple iOS in Microsoft.
 • - Razpon do 12 metrov.
 • - Baterija: 950 mAh.
 • - Čas aktivne uporabe: 2-6 ur.
 • - Čas pripravljenosti: do 100 ur.
 • - Barve: bela, črna.

Danes imate enkratno priložnost za i7s TWS kupiti preko uradne spletne trgovine. Blago bo dostavljeno v roku 3-4 dni na določen naslov ob dostavi. Plačilo se opravi, ko prejmete naročilo in se prepričate, da deluje. Uradni distributer vam jamči za vaš izdelek in to je 100% zaščita vašega denarja!

Če želite naročiti i7s TWS Slovenija, preprosto sledite povezavi do strani za prevzem, izpolnite obrazec za naročilo in počakajte na klic upravitelja.

Mnenja strank:

Vedno sem sanjal, da imajo brezžične slušalke, vendar so AirPodi predragi. Začel sem iskati alternativne modele in odkril kje kupiti v Sloveniji. Slušalke uporabljam že več kot eno leto in še nisem opazil nobenih napak.
Takoj, ko sem prvič videl i7s TWS fotografijo, sem mislil, da je to nekakšna Appleova zaloga. Izgledali so povsem enaki z originalnim modelom Apple slušalk. Zvok je zelo dober, vendar pogosto zahteva polnjenje. Moja ocena je 4,5 od 5.
Za to ceno ne boste našli nič boljšega! Dobre in udobne slušalke. Športno se ukvarjam in zato je zelo dobro, da nimajo nobenih žic. V načinu poslušanja glasbe delajo zame vsaj 5 ur! Mislim, da je to zelo dober kazalnik.

Buy Now!