i7s TWS România

Romania

CĂȘTI FĂRĂ FIR PE BATERIE

 • - Bateria este durabilă, permițându-vă să vorbiți și să ascultați muzică ore întregi!
 • - În complect cuprinde o stație de încărcare portabilă
 • - Are microfon încorporat, ce vă permită să le folosiți pentru conversație
 • - Fără fir, care se încâlcesc și mereu vă încurcă

 Comandă 


Există un stereotip că Apple AirPods sunt primele căști wireless din lume. De fapt, producătorii chinezi au venit și au introdus această tehnologie mult mai devreme. În ciuda designului de înaltă calitate și elegant, AirPods originale au un dezavantaj major - costul ridicat. Puțini oameni își pot permite căștile la un preț atât de ridicat, încât caută analogii ieftine. Printre modelele alternative de căști fără fir sunt adesea căștile de calitate foarte slabă, cu un sunet rău sau o baterie slabă. Dar astăzi vrem să vă prezentăm unul dintre cei mai buni analogi ai AirPods originale - acesta este i7s TWS căști fără fir. În 2019, acest model de set cu cască cu stație de încărcare a reprezentat o adevărată descoperire pe piața europeană. Conform numeroaselor caracteristici tehnice, dispozitivul se află în fața competitorilor apropiați și se apropie îndeaproape de AirPods. Dar cel mai important lucru este că i7s TWS preț este de zece ori mai ieftin! Puteți salva o sumă imensă de bani și puteți obține un accesoriu minunat și elegant la telefonul mobil!

i7s TWS - căști fără fir cu stație de încărcare

Dacă sunteți loiali unor detalii, atunci puteți spune că i7s TWS Bluetooth căști fără fir este o copie absolută a versiunii originale a căștilor AirPods. Cu dimensiunile sale compacte, cântăresc doar 4 grame și sunt vândute împreună cu o stație de încărcare portabilă, care este, de asemenea, o cutie pentru depozitarea în condiții de siguranță a căștilor. Proiectarea corect proiectată a dispozitivului face posibilă o utilizare îndelungată. În acest caz, puteți să mergeți, să alergați, să jucați sport, să faceți orice fel de exercițiu sau pur și simplu să stați pe plajă. Evident, acest dispozitiv are multe caracteristici pozitive, mai ales dacă prețuiți confortul și sunetul bun!

i7s TWS căști fără fir cu stație de încărcare are difuzoare de înaltă calitate, cu sunet clar fără zgomot și interferențe datorită sistemului de anulare a zgomotului activ. Dispozitivul este asociat cu Bluetooth V4.2 + EDR (profile A2DP/AVRCP). Datorită formei unice a capsulei acustice, dispozitivul poate menține un sunet bun în intervalul de la 20 Hz la 20 kHz.

Dezvoltatorii au implementat funcția de informații vocale cu privire la starea bateriei și numele abonatului care vă sună.

În modul de apelare activă, căștile pot rezista până la 2-3 ore, iar în modul de ascultare a muzicii, 5-6 ore, iar în modul de așteptare, mai mult de 100 de ore! Pentru acest preț nu veți găsi o durată mai mare a căștilor fără fir.

Stilul este un alt avantaj important al acestui headset. Din punct de vedere vizual, căștile sunt complet identice cu Apple AirPods, astfel încât oamenii din jurul tău nu vor ghici niciodată că ai o copie în urechi. În același timp, puteți alege întotdeauna una dintre culorile potrivite - alb sau negru.

Este foarte important ca stația de încărcare portabilă să fie dotată cu căști. Cu aceasta, puteți încărca cu ușurință bateria căștilor în doar 20-30 de minute și începeți să o utilizați din nou. Timpul complet de încărcare este de 2 ore.

Să încercăm să înțelegem i7s TWS cum functioneaza? Setul cu cască Bluetooth fără fir - este foarte convenabil atunci când conduceți sau faceți biciclete, jucați sport, lucrați sau relaxați. Dispozitivul este fixat în siguranță în ureche și nu este pierdut! Căștile oferă posibilitatea de a asculta muzică, dar și de a primi/încheia convorbiri telefonice, de a reda sau de a întrerupe o melodie sau un videoclip fără ajutorul unui telefon.

Date tehnice

Să ne uităm la i7s TWS date tehnice de bază:

 • - Setul cu cască fără fir: Bluetooth V4.2 + EDR.
 • - Sisteme de operare: Android, Apple iOS și Microsoft.
 • - Distanța până la 12 metri.
 • - Baterie: 950 mAh.
 • - Timp de utilizare activă: 2-6 ore.
 • - Timp de așteptare: până la 100 de ore.
 • - Culori: alb, negru.

Astăzi aveți ocazia unică de i7s TWS cumpara la farmacie prin magazinul oficial online. Mărfurile vor fi livrate în termen de 3-4 zile la adresa specificată în numerar la livrare. Plata se face după ce primiți comanda și vă asigurați că funcționează. Distribuitorul oficial oferă o garanție pentru produsul dvs. și aceasta este protecția 100% a banilor dvs.!

Pentru a comanda i7s TWS România, pur și simplu urmați link-ul către pagina de plată, completați formularul de comandă și așteptați apelul managerului.

Comentarii clienți:

Am visat întotdeauna că au căști wireless, dar AirPods sunt prea scumpe. Am început să caut modele alternative și am aflat unde să cumpere i7s TWS in România. Am folosit acest set de căști mai mult de 1 an și nu am observat încă defecțiuni.
De îndată ce am văzut pentru prima dată i7s TWS recenzii, am crezut că a fost un fel de stoc Apple. Păreau complet asemănătoare modelului original cu cască Apple. Sunetul este foarte bun, dar de multe ori necesită reîncărcare. Rating-ul meu este 4.5 out of 5.
Pentru acest preț nu veți găsi nimic mai bun! Căști bune și confortabile. Eu joc sport și, prin urmare, este foarte bine că ei nu au fire. În modul de a asculta muzică, ei lucrează pentru mine cel puțin 5 ore! Cred că acesta este un indicator foarte bun.

Buy Now!