i7s TWS Magyarország

Hungary

VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ FELTŐLTÉSSEL

 • - Az akkumulátor tartós, így órákig beszélhet és zenét hallgathat!
 • - Egy hordozható töltőállomást is tartalmaz
 • - Van egy beépített mikrofon, amely lehetővé teszi, hogy beszélgetéshez használhassa a fülhallgatót
 • - Vezetékek nélkül, amelyek összegabalyodnak és állandóan zavarnak

Megrendelés


Van egy sztereotípia, hogy az Apple AirPods az első vezeték nélküli fejhallgató a világon. Tény, hogy a kínai gyártók sokkal hamarabb jöttek létre és bevezették ezt a technológiát. A kiváló minőségű és stílusos kialakítás ellenére az eredeti AirPods egy nagy hátránya van: a magas költség. Néhányan ilyen magas áron engedhetik meg maguknak a fejhallgatót, így olcsó analógokat keresnek. A vezeték nélküli fejhallgatók alternatív modelljei között gyakran őszintén szólva rossz minőségű fejhallgató, rossz hang vagy gyenge akkumulátor. De ma szeretnénk bemutatni az eredeti AirPods egyik legjobb analógjának egyikét - ez i7s TWS vezeték nélküli fejhallgató. 2019-ben ez a töltőállomással ellátott fülhallgató modell igazi felfedezés volt az európai piacon. Számos műszaki jellemzőnek megfelelően az eszköz a legközelebbi versenytársak előtt áll, és közel áll az AirPods-hoz. De a legfontosabb dolog az, hogy i7s TWS ár tízszer olcsóbb! Megtakaríthat egy hatalmas mennyiségű pénzt, és kap egy nagyszerű és elegáns tartozékot a mobiltelefonjára!

i7s TWS - vezeték nélküli fülhallgató töltőállomással

Ha néhány részlethez hűséges, akkor azt mondhatja, hogy a i7s TWS Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató az AirPods fejhallgató eredeti verziójának abszolút példánya. Kompakt méretei mellett mindössze 4 grammot mérnek, és egy hordozható töltőállomással együtt értékesítik, amely szintén a fejhallgató biztonságos tárolására szolgáló doboz. A megfelelően megtervezett eszköztervezés lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használják. Ebben az esetben sétálhat, futhat, sportolhat, bármilyen edzést végezhet, vagy egyszerűen csak a strandon fekszik. Nyilvánvaló, hogy ez a készülék sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, különösen akkor, ha a komfortot és a jó hangot értékeli!

A i7s TWS vezeték nélküli fülhallgató töltőállomással kiváló minőségű hangszórókkal rendelkezik, amelyek tiszta zaj nélkül zajlanak és zavart okoznak az aktív zajszűrő rendszer miatt. A készülék Bluetooth V4.2 + EDR (A2DP/AVRCP profilok) párosítva van. Az akusztikus kapszula egyedülálló alakjának köszönhetően a készülék 20 Hz-től 20 kHz-ig tarthat jó hangot.

A fejlesztők megvalósították a hanginformáció funkcióját az akkumulátor állapotáról és a hívó előfizető nevéről.

Aktív beszélgetési módban a fejhallgató akár 2-3 óráig is ellenállhat, a zenehallgatás üzemmódban pedig 5-6 óra, készenléti állapotban pedig több mint 100 óra! Ehhez az árhoz nem talál nagyobb távolságot a vezeték nélküli fejhallgatónak.

A fejhallgató másik fontos előnye a stílus. Vizuálisan a fejhallgató teljesen megegyezik az Apple AirPod-okkal, így a körülöttünk lévő emberek soha nem fogják kitalálni, hogy van egy másolata a fülében. Ugyanakkor mindig a megfelelő színek közül választhat: fehér vagy fekete.

Nagyon fontos, hogy a hordozható töltőállomás a fejhallgatóval együtt legyen. Ezzel 20-30 perc alatt könnyen feltöltheti a fejhallgató-akkumulátort, és újra használhatja. A teljes töltési idő 2 óra.

Próbáljuk megérteni a i7s TWS hogyan működik? Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató - nagyon kényelmes, ha vezetés, kerékpározás, sportolás, munka vagy pihenés. A készülék biztonságosan rögzítve van a fülben, és soha nem veszít el! A fejhallgató nemcsak zenét hallgat, hanem telefonbeszélgetések fogadására/befejezésére, zeneszám vagy videó lejátszására vagy szüneteltetésére telefonálás nélkül.

Jellemzői

Nézzük meg az alap i7s TWS Jellemzői értéket:

 • - Vezeték nélküli fülhallgató: Bluetooth V4.2 + EDR.
 • - Operációs rendszerek: Android, Apple iOS és Microsoft.
 • - 12 méteres távolság.
 • - Akkumulátor: 950 mAh.
 • - Aktív használati idő: 2-6 óra.
 • - Készenléti idő: akár 100 óra.
 • - Színek: fehér, fekete.

Ma a i7s TWS vásárolni a gyógyszertárban egyedülálló lehetősége van a hivatalos online áruházban. Az árut 3-4 napon belül kézbesítik a megadott címre. A fizetés a megrendelés beérkezése után történik, és győződjön meg róla, hogy működik. A hivatalos forgalmazó garanciát ad a termékére, és ez a pénz 100% -os védelme!

i7s TWS Magyarország megrendeléséhez egyszerűen kövesse a linket a fizetési oldalra, töltse ki a megrendelőlapot, és várja meg a kezelő hívását.

Vásárlói vélemények:

Mindig álmodtam, hogy vezeték nélküli fejhallgató van, de az AirPods túl drágák. Elkezdtem alternatív modelleket keresni és kiderült, hogy hol vásárolni i7s TWS Magyarországon. Ezt a fülhallgatót több mint 1 éve használom, és még nem vettem észre semmilyen hibát.
Amint először láttam a i7s TWS vélemények, azt hittem, hogy ez egyfajta Apple állomány. Az eredeti Apple fülhallgatómodellhez teljesen hasonlónak tűntek. A hang nagyon jó, de gyakran újratöltést igényel. Az én minősítésem 5 az 5-ből.
Ehhez az árhoz nem talál jobbat! Jó és kényelmes fejhallgató. Sportolok, ezért nagyon jó, hogy nincsenek vezetékek. A zenehallgatás módjában legalább 5 órát dolgoznak számomra! Azt hiszem, ez egy nagyon jó mutató.

Buy Now!