i7s TWS Ελλάδα

Greece

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • - Η μπαταρία τους είναι ανθεκτική, επιτρέποντάς σας να μιλάτε και να ακούτε μουσική για πολλές ώρες!
 • - Πωλείται μαζί με φορτιστή χειρός
 • - Υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για συνομιλία
 • - Χωρίς καλώδια που μπερδεύονται και σας δυσχαιρένουν συνεχώς

Παραγγελία


Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι τα Apple AirPods είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, οι κινέζοι κατασκευαστές έχουν καταλήξει και εισήγαγαν αυτή την τεχνολογία πολύ νωρίτερα. Παρά το υψηλής ποιότητας και κομψό σχεδιασμό, τα αρχικά AirPods έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα - το υψηλό κόστος. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τα ακουστικά σε μια τόσο υψηλή τιμή, έτσι ψάχνουν για φτηνά αναλόγους. Μεταξύ των εναλλακτικών μοντέλων ασύρματων ακουστικών είναι συχνά ειλικρινά φτωχά-ποιότητα ακουστικά με κακό ήχο ή αδύναμη μπαταρία. Σήμερα όμως θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα από τα καλύτερα αναλόγων των αρχικών AirPods - αυτό είναι i7s TWS ασύρματα ακουστικά. Το 2019, αυτό το μοντέλο ακουστικού με σταθμό φόρτισης ήταν μια πραγματική ανακάλυψη στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή βρίσκεται μπροστά από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της και προσεγγίζει προσεκτικά τα AirPods. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το i7s TWS τιμή είναι δέκα φορές φθηνότερο! Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων και να πάρετε ένα μεγάλο και κομψό αξεσουάρ στο κινητό σας τηλέφωνο!

i7s TWS - ασύρματο ακουστικό με σταθμό φόρτισης

Εάν είστε πιστός σε κάποιες λεπτομέρειες, τότε μπορείτε να πείτε ότι το i7s TWS Bluetooth ασύρματα ακουστικά είναι ένα απόλυτο αντίγραφο της αρχικής έκδοσης των ακουστικών AirPods. Με τις συμπαγείς διαστάσεις του, ζυγίζουν μόνο 4 γραμμάρια και πωλούνται μαζί με έναν φορητό σταθμό φόρτισης, ο οποίος είναι επίσης κιβώτιο για ασφαλή αποθήκευση ακουστικών. Ο σωστά σχεδιασμένος σχεδιασμός της συσκευής καθιστά δυνατή τη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να περπατήσετε, να τρέξετε, να παίξετε αθλήματα, να εκτελέσετε κάθε είδους άσκηση ή απλά να βρεθείτε στην παραλία. Προφανώς, αυτή η συσκευή έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, ειδικά αν εκτιμάτε την άνεση και τον καλό ήχο!

Το i7s TWS ασύρματο ακουστικό με σταθμό φόρτισης διαθέτει ηχεία υψηλής ποιότητας με καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο και παρεμβολές λόγω ενεργού συστήματος ακύρωσης θορύβου. Η συσκευή έχει αντιστοιχιστεί με Bluetooth V4.2 + EDR (προφίλ A2DP/AVRCP). Χάρη στο μοναδικό σχήμα της ακουστικής κάψουλας, η συσκευή μπορεί να διατηρεί καλό ήχο στην περιοχή από 20 Hz έως 20 kHz.

Οι προγραμματιστές έχουν εφαρμόσει τη λειτουργία φωνητικών πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας και το όνομα του συνδρομητή που σας καλεί.

Στη λειτουργία ενεργούς συνομιλίας, τα ακουστικά μπορούν να αντέξουν έως και 2-3 ώρες, και στη λειτουργία ακρόασης μουσικής, 5-6 ώρες, και σε κατάσταση αναμονής, περισσότερο από 100 ώρες! Για αυτή την τιμή δεν θα βρείτε μεγαλύτερη διάρκεια των ασύρματων ακουστικών.

Το στυλ είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του ακουστικού. Οπτικά, τα ακουστικά είναι απολύτως όμοια με τα Apple AirPods, οπότε οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα φανταστούν ποτέ ότι έχετε ένα αντίγραφο στα αυτιά σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα από τα κατάλληλα χρώματα - άσπρο ή μαύρο.

Είναι πολύ σημαντικό ο φορητός σταθμός φόρτισης να συνοδεύεται από ακουστικά. Με αυτό, μπορείτε να φορτίσετε εύκολα την μπαταρία ακουστικών σε 20-30 λεπτά και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε ξανά. Ο πλήρης χρόνος φόρτισης είναι 2 ώρες.

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε i7s TWS πώς λειτουργεί; Ασύρματο ακουστικό Bluetooth - είναι πολύ βολικό όταν οδηγείτε ή ποδηλατείτε, παίζετε αθλητικά, δουλεύετε ή χαλαρώνετε. Η συσκευή είναι σταθερά στερεωμένη στο αυτί και δεν έχει χαθεί ποτέ! Τα ακουστικά παρέχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούτε μουσική, αλλά και να λαμβάνετε/τελειώνετε τηλεφωνικές συνομιλίες, να παίζετε ή να παίζετε ένα μουσικό κομμάτι ή βίντεο χωρίς τη βοήθεια τηλεφώνου.

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα βασικά i7s TWS Χαρακτηριστικά:

 • - Ασύρματο ακουστικό: Bluetooth V4.2 + EDR.
 • - Λειτουργικά συστήματα: Android, Apple iOS και Microsoft.
 • - Εύρος έως 12 μέτρα.
 • - Μπαταρία: 950 mAh.
 • - Χρόνος ενεργού χρήσης: 2-6 ώρες.
 • - Χρόνος αναμονής: έως 100 ώρες.
 • - Χρώματα: λευκό, μαύρο.

Σήμερα έχετε τη μοναδική ευκαιρία i7s TWS Αγοράστε σε φαρμακείο μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα αγαθά θα παραδοθούν εντός 3-4 ημερών στη συγκεκριμένη διεύθυνση με αντικαταβολή. Η πληρωμή γίνεται αφού λάβετε την παραγγελία σας και βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Ο επίσημος διανομέας παρέχει εγγύηση για το προϊόν σας και αυτό είναι 100% προστασία των χρημάτων σας!

Για να παραγγείλετε i7s TWS Ελλάδα, απλώς ακολουθήστε το σύνδεσμο προς τη σελίδα πληρωμής, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και περιμένετε την κλήση του διαχειριστή.

Κριτικές πελατών:

Οπωσδήποτε ονειρεύτηκα να έχω ασύρματα ακουστικά, αλλά τα AirPods είναι πολύ ακριβά. Άρχισα να ψάχνω για εναλλακτικά μοντέλα και ανακάλυψα Πού να αγοράσετε i7s TWS στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώ αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού για περισσότερο από 1 χρόνο και δεν έχετε παρατηρήσει ακόμα κάποια ελαττώματα.
Μόλις είδε για πρώτη φορά i7s TWS σχόλια, σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος αποθέματος της Apple. Φαινόταν εντελώς ομοιογενές με το αρχικό μοντέλο της Apple με ακουστικά. Ο ήχος είναι πολύ καλός, αλλά συχνά απαιτούν επαναφόρτιση. Η βαθμολογία μου είναι 4.5 out of 5.
Για την τιμή αυτή δεν θα βρείτε τίποτα καλύτερο! Καλό και άνετο ακουστικό. Παίζω αθλήματα και ως εκ τούτου είναι πολύ καλό ότι δεν έχουν καλώδια. Στη λειτουργία ακρόασης μουσικής, εργάζονται για μένα τουλάχιστον 5 ώρες! Νομίζω ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός δείκτης.

Buy Now!