i7s TWS България

Bulgaria

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СЪС ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

 • - Батерията им е издържлива, което ви дава гаранция за часове музика и разговори!
 • - Вървят в комплект с кутия - зарядна станция
 • - Разполагат с вграден микрофон за да говорите чрез тях
 • - Нямат кабели, които да се оплитат и да Ви пречат

Поръчайте


Има стереотип, че Apple AirPods са първите безжични слушалки в света. В действителност, китайските производители са измислили и въвели тази технология много по-рано. Въпреки високото качество и стилния дизайн, оригиналните AirPods имат един основен недостатък - високата цена. Малко хора могат да си позволят слушалки с толкова висока цена, така че търсят евтини аналози. Сред алтернативните модели на безжични слушалки често са откровено некачествените слушалки с лош звук или слаба батерия. Но днес искаме да ви запознаем с един от най-добрите аналози на оригиналните AirPods - това е i7s TWS безжични слушалки. През 2019 г. този модел слушалки със станция за зареждане беше истинско откритие на европейския пазар. Според много технически характеристики, устройството е пред своите най-близки конкуренти и се доближава до AirPods. Но най-важното е, че i7s TWS цена е десет пъти по-евтино! Можете да спестите огромна сума пари и да получите страхотен и стилен аксесоар за вашия мобилен телефон!

i7s TWS - безжични слушалки със станция за зареждане

Ако сте верни на някои детайли, можете да кажете, че i7s TWS Bluetooth безжични слушалки е абсолютно копие на оригиналната версия на слушалките на AirPods. С компактните си размери те тежат само 4 грама и се продават заедно с преносима станция за зареждане, която също е кутия за безопасно съхранение на слушалки. Правилно проектираният дизайн на устройството прави възможно използването му за дълго време. В този случай можете да ходите, да бягате, да спортувате, да извършвате всякакви упражнения или просто да лежите на плажа. Очевидно е, че това устройство има много положителни характеристики, особено ако цените комфорт и добър звук!

i7s TWS безжични слушалки със станция за зареждане има висококачествени високоговорители с ясен звук без шум и смущения, дължащи се на активна система за анулиране на шума. Устройството е свързано с Bluetooth V4.2 + EDR (профили A2DP/AVRCP). Благодарение на уникалната форма на акустичната капсула, устройството може да поддържа добър звук в диапазона от 20 Hz до 20 kHz.

Разработчиците са въвели функцията на гласова информация за състоянието на батерията и името на абоната, който ви се обажда.

В активния режим на разговор, слушалките могат да издържат до 2-3 часа, а в режим на слушане на музика, 5-6 часа, а в режим на готовност, повече от 100 часа! За тази цена няма да намерите по-голяма продължителност на безжичните слушалки.

Стилът е друго важно предимство на тази слушалка. Визуално слушалките са напълно идентични с Apple AirPods, така че хората около вас никога няма да предположат, че имате копие в ушите си. В същото време винаги можете да изберете един от подходящите цветове - бял или черен.

Много е важно портативната станция за зареждане да се доставя с слушалките. С него можете лесно да зареждате батерията за слушалки само за 20-30 минути и да започнете да я използвате отново. Времето за пълно зареждане е 2 часа.

Нека се опитаме да разберем i7s TWS как работи? Безжични Bluetooth слушалки - това е много удобно, когато шофирате или карате велосипед, спортувате, работите или се отпускате. Устройството е здраво фиксирано в ухото и никога не се губи! Слушалките предоставят възможност не само за слушане на музика, но и за приемане/прекратяване на телефонни разговори, възпроизвеждане или пауза на музикален запис или видео без помощта на телефон.

Черты

Нека да разгледаме основните i7s TWS черты:

 • - Безжични слушалки: Bluetooth V4.2 + EDR.
 • - Операционни системи: Android, Apple iOS и Microsoft.
 • - Обхват до 12 метра.
 • - Батерия: 950 mAh.
 • - Време за активна употреба: 2-6 часа.
 • - Време на готовност: до 100 часа.
 • - Цветове: бяло, черно.

Днес имате уникалната възможност от i7s TWS купете в аптека през официалния онлайн магазин. Стоките ще бъдат доставени в рамките на 3-4 дни по посочения адрес при наложен платеж. Плащането се извършва, след като получите поръчката и се уверете, че тя работи. Официалният дистрибутор дава гаранция за Вашия продукт и това е 100% защита на Вашите пари!

За да поръчате i7s TWS България, просто следвайте връзката към страницата за плащане, попълнете формуляра за поръчка и изчакайте обаждането на мениджъра.

Отзиви на клиенти:

Винаги съм мечтал да имам безжични слушалки, но AirPods са твърде скъпи. Започнах да търся алтернативни модели и открих къде да купя i7s TWS в България. Използвам тази слушалка повече от 1 година и все още не съм забелязала някакви недостатъци.
Веднага след като видях i7s TWS отзиви, помислих, че това е някакъв вид акции на Apple. Те изглеждаха напълно сходни с оригиналния модел на Apple слушалки. Звукът е много добър, но често изисква презареждане. Моята оценка е 4.5 от 5.
За тази цена няма да намерите нищо по-добро! Добри и удобни слушалки. Спортувам и затова е много хубаво, че нямат никакви кабели. В режим на слушане на музика, те работят за мен поне 5 часа! Мисля, че това е много добър индикатор.

Buy Now!