LPE Massager Hrvatska

Croatia

LPE Massager - INOVATIVNI PRISTUP ZA OBNOVU ZDRAVLJA I GUSTINE KOSE!

  • - Nano valni učinak niske frekvencije na žarulje, aktivirajući aktivan rast!
  • - Budi „uspavani” folikula kose:do + 20,000 novih vlasi nakon 1 mjeseca uporabe!
  • - Nevjerojatan rast:rast kose povećava se u 2 puta!

Narudžba


Problem gubitka kose važan je za muškarce i žene nakon 30 godina. Naša kosa postupno gubi snagu pod utjecajem vanjskih i unutarnjih čimbenika. Unatoč širokom rasponu šampona, krema, maski i dodataka prehrani za jačanje kose na tržištu, još uvijek je teško riješiti problem. Moderne klinike za transplantaciju kose u Izraelu nude dramatično rješavanje problema, ali troškovi takvog postupka suviše su visoki za prosječnog stanovnika naše zemlje.

Zadovoljstvo nam je objaviti da se 2019. godine u Europi pojavila nova patentirana tehnologija za liječenje i jačanje kose. LPE Massager maser za kosu - to je jedinstvena nano-cjevčica niske frekvencije koja će pomoći zaustaviti simptome alopecije i poboljšati zdravlje vlasišta bez nuspojava. U samo 30 dana možete aktivirati do 20.000 uspavanih folikula i povećati duljinu kose. Prema rezultatima neovisnih testova, ovaj masažer danas je prepoznat kao najsigurniji i najučinkovitiji tretman za ćelavost glave.

LPE Massager - maser za rast kose

Zašto vam je potreban LPE Massager za kosu? Prema statistikama, 80% muškaraca i 75% žena srednjih godina pokazuje jasne znakove slabljenja kose ili ćelavosti. U nedostatku pravilnog i pravodobnog liječenja, nakon nekoliko godina riskirate gubitak do 60% vaše kose i suočite se s problemom peruti, suhe kože ili ljuštenja. Ali danas se pojavilo djelotvorno "oružje protiv alopecije" - ovo je jedinstveni masažer LPE Massager za rast kose. Za razliku od konvencionalne kozmetike, ovaj uređaj djeluje na korijenje i vlasište, poboljšava cirkulaciju krvi, opušta mišiće glave i vrata, povećavajući tako prehranu folikula dlake korisnim vitaminima i mineralima. Znanstveno je dokazano da nakon 4 tjedna dnevne masaže, gubitak kose prestaje sa 97%, struktura kose je ojačana od korijena do vrhova.

Pozitivan učinak korištenja ove tehnologije osjetit ćete od prvih dana masaže. Prema mišljenju stručnjaka, masažer ima nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne metode liječenja ćelavosti. Prvo, ne morate uzimati prehrambene dodatke sa sumnjivim sastojcima. Drugo, ne možete potrošiti ogromne sume na kupnju skupih šampona i kozmetike. Treće, ne morate ići u kliniku ili kozmetički salon. Rezultat se postiže brzo i bez napora. Svi se postupci mogu obavljati kod kuće. LPE Massager foto jasno pokazuje princip uređaja. To je kombinacija najnovijih dostignuća u znanosti i nanotehnologiji.

Pogledajmo kako funkcionira:

Masažer ima 26 silikonskih cijevi koje stvaraju vibracije niske frekvencije do 8000 puta u minuti. Zbog toga dolazi do aktivne stimulacije krvi i limfe, sprječava se hormonsko uništavanje lukovica, osigurava aktivna masaža glave i aktiviraju uspavani folikuli. Masažni proces ne samo da zaustavlja gubitak kose, već i ublažava stres i napetost. Samo nekoliko minuta ove masaže pomoći će vam da u potpunosti opustite mišiće vrata i glave, poboljšate metabolizam i pristup hranjivim tvarima.

Korisna svojstva

Prednosti korištenja ove tehnologije su očite. Za malu količinu dobivate kompaktan i prijenosni uređaj, analogije od kojih se već dugo koriste u najboljim klinikama trihologije u Europi i SAD-u. Koristeći ovaj uređaj, moći ćete postići takve rezultate u samo nekoliko tjedana koji mnogi ne dobiju za nekoliko godina.

Glavni razlozi zašto vam je potreban ovaj uređaj:

  • - 100% sigurna metoda liječenja ćelavosti.
  • - 24 patenta za uporabu.
  • - Potvrđeno kliničkim studijama, učinkovitost više od 96%.
  • - LPE Massager cijena je 2-3 puta jeftinije od cijene popularnih šampona, i 6-7 puta jeftinije od troškova postupaka u klinici za presađivanje kose.
  • - Zajamčeni rezultati u roku od 30 dana nakon početka uporabe.

Stručna procjena:

10 godina prakse na Institutu za Trichologiju nisam vidio prikladniji i sigurniji način liječenja alopecije od ovog masažera. LPE Massager aplikacija ne zahtijeva posebna znanja ili vještine. Možete ga koristiti kod kuće iu bilo koje vrijeme. Mnogi moji klijenti koristili su ovaj uređaj 1-2 mjeseca, što im je omogućilo da se riješe problema ćelavosti i da dobiju dobar rezultat što je prije moguće. Jako mi je drago što danas postoji mogućnost kupnje LPE Massager Hrvatska po internetu i odmah započeti postupak liječenja.

Iskoristite priliku i naručite jedinstveni lijek za baldness odmah! Ako ne znate gdje kupiti u Hrvatskoj ovaj masažer, pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor. Danas postoji samo jedan službeni distributer ovog proizvoda u našoj zemlji. Za narudžbu potrebno je ispuniti obrazac na web stranici i potvrditi narudžbu putem telefona. Ne možete LPE Massager kupiti u ljekarni, tako da ne gubite vrijeme na to.

Buy Now!