LPE Massager България

Bulgaria

LPE Massager - ИНОВАТИВЕН ПОДХОД ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И ГЪСТОТАТА НА КОСАТА!

  • - Ниско честотно въздействие с нановълни върху луковиците на космите,стартиращо активния растеж!
  • - Събужда спящите луковици на космите:до + 20 000 нови косми след 1 месец употреба!
  • - Невероятен растеж:растежът на косата се увеличава 2 пъти!

Поръчайте


Проблемът за косопад е от значение за мъжете и жените след 30 години. Косата ни постепенно губи силата си под влияние на външни и вътрешни фактори. Въпреки широката гама шампоани, кремове, маски и хранителни добавки за укрепване на косата на пазара, все още е много трудно да се реши проблемът. Съвременните клиники за трансплантация на коса в Израел предлагат драматично решаване на проблема, но цената на такава процедура е твърде висока за средния жител на нашата страна.

Имаме удоволствието да обявим, че през 2019 г. в Европа се появи нова патентована технология за лечение и укрепване на косата. LPE Massager масажор на растежа на косата - това е уникална нискочестотна нанотръба, която ще помогне да се спре симптомите на алопеция и да се подобри здравето на скалпа без странични ефекти. Само за 30 дни можете да активирате до 20 000 пасивни фоликула и да увеличите дължината на косата. Според резултатите от независими тестове, този масажър беше признат за най-безопасното и ефективно лечение на плешивостта на главата днес.

LPE Massager - масажор на растежа на косата

Защо ви е необходим LPE Massager за коса? Според статистиката, 80% от мъжете и 75% от жените на средна възраст показват ясни признаци на отслабване на косата или плешивост. При липса на правилно и навременно лечение, след няколко години рискувате да загубите до 60% от косата си и да се изправите пред проблема с пърхот, суха кожа или лющене. Но днес се появи ефективно „оръжие срещу алопеция“ - това е уникален масажор LPE Massager на растежа на косата. За разлика от конвенционалната козметика, това устройство действа върху корените и скалпа, подобрява кръвообращението, отпуска мускулите на главата и шията, като по този начин подобрява храненето на космените фоликули с полезни витамини и минерали. Научно е доказано, че след 4 седмици ежедневен масаж, загубата на коса спира на 97%, структурата на косата се подсилва от корените до върховете.

Ще усетите положителния ефект от използването на тази технология от първите дни на масажа. Според експерти, масажерът има няколко предимства пред традиционните методи за лечение на плешивост. Първо, не е нужно да приемате хранителни добавки със съмнителни съставки. На второ място, не можете да харчите огромни суми за закупуване на скъпи шампоани и козметика. Трето, не е нужно да отидете в клиниката или салона за красота. Резултатът се постига бързо и без усилие. Всички процедури могат да се извършват у дома. LPE Massager снимка ясно показва принципа на устройството. Това е комбинация от най-новите постижения в науката и нанотехнологиите.

Нека да разгледаме как работи:

Масажът има 26 силиконови тръби, които създават нискочестотни вибрации до 8000 пъти в минута. Поради това се получава активна стимулация на кръвта и лимфата, предотвратява се хормоналното разрушаване на луковиците, осигурява се активен масаж на главата и се активират пасивните фоликули. Масажният процес не само спира косопада, но и облекчава стреса и напрежението. Само няколко минути от този масаж ще ви помогне напълно да отпуснете мускулите на шията и главата, да подобрите метаболизма и достъпа на хранителни вещества.

Полезни свойства

Ползите от използването на тази технология са очевидни. За малка сума получавате компактно и преносимо устройство, чиито аналози отдавна се използват в най-добрите клиники по трихология в Европа и САЩ. Използвайки това устройство, ще можете да постигнете такива резултати само за няколко седмици, които много от тях не получават след няколко години.

Основните причини, поради които се нуждаете от това устройство:

  • - 100% безопасен метод за лечение на плешивост.
  • - 24 патента на употреба.
  • - Потвърдени от клинични проучвания, ефективността на повече от 96%.
  • - LPE Massager цена е 2-3 пъти по-евтино от цената на популярните шампоани, и 6-7 пъти по-евтино от цената на процедурите в клиниката за трансплантация на коса.
  • - Гарантирани резултати в рамките на 30 дни след началото на употреба.

Експертна оценка:

За 10 години практика в Института по трихология не съм виждал по-удобен и безопасен метод за лечение на алопеция, отколкото този масажор. LPE Massager метод на приложение не изисква специални знания или умения. Можете да го използвате у дома и по всяко време. Много от моите клиенти са използвали това устройство 1-2 месеца, което им позволява да се отърват от проблема с плешивостта и да получат добър резултат възможно най-скоро. Много се радвам, че днес има възможност да се купи LPE Massager България през интернет и веднага да започне процедурата за лечение.

Възползвайте се от възможността и поръчайте уникално средство за плешивост точно сега! Ако не знаете къде да купуват в България този масажор, ние ще ви помогнем да направите правилния избор. Днес в страната има само един официален дистрибутор на този продукт. За да го поръчате, трябва да попълните формуляр на сайта и да потвърдите поръчката по телефона. Не можете да LPE Massager купи в аптеката, така че не губете време върху него.

Buy Now!