LPE Massager Slovenija

Slovenia

LPE Massager - INOVATIVNI PRISTOP DO OBNOVE ZDRAVJA IN GOSTOTE LAS!!

  • - Nanovalovni nizkofrekvenčni vpliv na lasne mešičke, ki sproži aktivno rast!
  • - Prebuja mirujoče mešičke:do +20 000 novih las po 1 mesecu uporabe!
  • - Neverjetna rast: delež rasti las se dvakrat poveča!

Naroči


Problem izpadanja las je pomemben za moške in ženske po 30 letih. Naši lasje postopoma izgubijo svojo moč pod vplivom zunanjih in notranjih dejavnikov. Kljub široki paleti šamponov, krem, mask in prehranskih dopolnil za krepitev las na trgu, je problem še vedno zelo težko rešiti. Sodobne klinike za presajanje las v Izraelu ponujajo dramatično rešitev problema, vendar je strošek takšnega postopka previsok za povprečnega prebivalca naše države.

Z veseljem sporočamo, da se je leta 2019 v Evropi pojavila nova patentirana tehnologija za zdravljenje in krepitev las. LPE Massager maser za lase - to je edinstvena nizko-frekvenčna nanocevka, ki bo pomagala ustaviti simptome alopecije in izboljšati zdravje lasišča brez stranskih učinkov. V samo 30 dneh lahko aktivirate do 20.000 mirujočih foliklov in povečate dolžino las. Po rezultatih neodvisnih testov je bil ta masažer danes priznan kot najbolj varno in učinkovito zdravljenje plešavosti glave.

LPE Massager - maser za lase

Zakaj je potreben LPE Massager za lase? Po statističnih podatkih je 80% moških in 75% žensk srednjih let pokazalo očitne znake oslabitve las ali plešavosti. Če ni pravilnega in pravočasnega zdravljenja, lahko po nekaj letih izgubite do 60% las in se soočite s problemom prhljaja, suhe kože ali luščenja. Danes se je pojavilo učinkovito »orožje proti alopeciji« - to je edinstven masažer LPE Massager za rast las. Za razliko od konvencionalne kozmetike ta naprava deluje na korenine in lasišče, izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice glave in vratu, s tem pa povečuje prehrano lasnih mešičkov s koristnimi vitamini in minerali. Znanstveno je dokazano, da se po 4 tednih dnevne masaže izpadanje las ustavi pri 97%, struktura las pa od korenin do konic.

Pozitivni učinek uporabe te tehnologije boste začutili že v prvih dneh masaže. Po mnenju strokovnjakov ima masažer več prednosti pred tradicionalnimi metodami zdravljenja plešavosti. Prvič, ni vam treba jemati prehranskih dopolnil z vprašljivimi sestavinami. Drugič, ne morete porabiti ogromne vsote za nakup dragih šamponov in kozmetike. Tretjič, vam ni treba iti na kliniko ali kozmetični salon. Rezultat je dosežen hitro in brez napora. Vse postopke lahko opravite doma. LPE Massager fotografijo jasno prikazuje načelo naprave. To je kombinacija najnovejših dosežkov znanosti in nanotehnologije.

Oglejmo si kako deluje:

Masažer ima 26 silikonskih cevi, ki ustvarjajo nizkofrekvenčne vibracije do 8000-krat na minuto. Zaradi tega se pojavi aktivna stimulacija krvi in limfe, prepreči se hormonsko uničenje čebulic, omogoči aktivna masaža glave in aktivirajo mirujoči folikli. Masažni proces ne samo ustavi izpadanje las, ampak tudi razbremeni stres in napetost. Samo nekaj minut te masaže vam bo pomagalo, da popolnoma sprostite mišice vratu in glave, izboljšate presnovo in dostop hranil.

Uporabne lastnosti

Prednosti uporabe te tehnologije so očitne. Za majhno količino dobite kompaktno in prenosno napravo, analogi katere se že dolgo uporabljajo v najboljših klinikah trihologije v Evropi in ZDA. S to napravo boste lahko v nekaj tednih dosegli takšne rezultate, ki jih mnogi ne dobijo v nekaj letih.

Glavni razlogi, zakaj potrebujete to napravo:

  • - 100% varno zdravljenje plešavosti.
  • - 24 patentov za uporabo.
  • - Potrjeno s kliničnimi študijami, učinkovitost več kot 96%.
  • - LPE Massager cena je 2-3 krat cenejši od stroškov priljubljenih šamponov, in 6-7 krat cenejši od stroškov postopkov v kliniki za presaditev las.
  • - Zajamčeni rezultati v 30 dneh po začetku uporabe.

Strokovna ocena:

10 let prakse na Inštitutu za trihologijo nisem videl primernejšega in varnejšega načina zdravljenja alopecije kot ta masažer. LPE Massager način uporabe ne zahteva posebnih znanj ali spretnosti. Uporabite ga lahko doma in kadarkoli. Veliko mojih strank je to napravo uporabljalo 1-2 meseca, kar jim je omogočilo, da se znebijo problema plešavosti in čim prej dobijo dober rezultat. Zelo sem vesel, da danes obstaja priložnost, da kupimo LPE Massager Slovenija po internetu in takoj začnemo s postopkom zdravljenja.

Izkoristite priložnost in naročite edinstveno sredstvo za plešavost! Če tega ne poznate kje kupiti v Sloveniji, vam bomo pomagali narediti pravo izbiro. Danes je v naši državi le en uradni distributer tega izdelka. Za naročilo morate izpolniti obrazec na spletni strani in naročilo potrditi po telefonu. Ne morete LPE Massager kupiti v lekarni, zato ne zapravljajte časa.

Buy Now!