LPE Massager România

Romania

LPE Massager - O ABORDARE INOVATIVĂ A RESTABILIRII SĂNĂTĂȚII ȘI DESIMII PĂRULUI!!

  • - Acțiunea cu nano-unde de frecvență joasă asupra foliculilor de păr,care lansează o creștere activă!
  • - Trezește foliculii de păr ”adormiți”:până la + 20 000 de fire noi de păr după 1 lună de utilizare!
  • - O creștere incredibilă:acțiunea de creștere a părului de 2 ori mai intensă!

 Comandă 


Problema caderii parului este relevantă pentru bărbați și femei după 30 de ani. Parul nostru își pierde treptat puterea sub influența factorilor externi și interni. În ciuda gamei largi de șampoane, creme, măști și suplimente alimentare pentru întărirea părului de pe piață, este încă foarte dificil să rezolvăm problema. Clinicile moderne de transplant de păr din Israel oferă pentru rezolvarea problemei dramatic, dar costul unei astfel de proceduri este prea mare pentru rezidentul mediu al țării noastre.

Suntem încântați să anunțăm că în 2019 a apărut în Europa o nouă tehnologie brevetată pentru vindecarea și întărirea părului. LPE Massager masaj de păr - aceasta este o nanotuburi unice de joasă frecvență care vor ajuta la stoparea simptomelor de alopecie și la îmbunătățirea stării de sănătate a scalpului fără efecte secundare. În doar 30 de zile, puteți activa până la 20.000 de foliculi latenți și puteți mări lungimea părului. Conform rezultatelor testelor independente, acest masaj a fost recunoscut ca cel mai sigur si eficient tratament pentru chelie de cap de astazi.

LPE Massager - masaj de păr

De ce este nevoie de LPE Massager pentru păr pentru tine? Potrivit statisticilor, 80% dintre bărbați și 75% dintre femeile de vârstă mijlocie au prezentat semne clare de slăbire a părului sau a chelie. În absența unui tratament adecvat și în timp util, după câțiva ani riscați să pierdeți până la 60% din părul dvs. și să vă confruntați cu problema matreții, pielea uscată sau fulgi. Dar astăzi a apărut o "armă împotriva alopeciei" efectivă - acesta este un masaj unic LPE Massager pentru cresterea parului. Spre deosebire de produsele cosmetice convenționale, acest dispozitiv acționează asupra rădăcinilor și scalpului, îmbunătățește circulația sângelui, relaxează mușchii capului și gâtului, sporind astfel nutriția foliculilor de păr cu vitamine și minerale utile. Se demonstrează științific că după 4 săptămâni de masaj zilnic, pierderea părului se oprește la 97%, structura părului este întărită de la rădăcini până la vârfuri.

Veți simți efectul pozitiv al utilizării acestei tehnologii din primele zile de masaj. Potrivit experților, masajul are mai multe avantaje față de metodele tradiționale de tratare a cheiliei. În primul rând, nu trebuie să luați suplimente nutritive cu ingrediente discutabile. În al doilea rând, nu puteți cheltui sume uriașe pentru achiziționarea de șampoane scumpe și produse cosmetice. În al treilea rând, nu trebuie să mergi la clinică sau la salonul de înfrumusețare. Rezultatul este realizat rapid și fără efort. Toate procedurile pot fi efectuate acasă. LPE Massager poze demonstrează în mod clar principiul dispozitivului. Aceasta este o combinație a ultimelor progrese în domeniul științei și nanotehnologiei.

Să ne uităm la cum funcționează:

Maseria are 26 de tuburi de silicon care produc vibrații de joasă frecvență de până la 8000 de ori pe minut. Datorită acestui efect, apare o stimulare activă a sângelui și a limfei, distrugerea hormonală a bulbilor este prevenită, este asigurat un masaj activ al capului și sunt activate foliculii latenți. Procesul de masaj nu numai că oprește pierderea parului, ci și ameliorează stresul și tensiunea. Doar câteva minute de acest masaj vă va ajuta să relaxați complet mușchii gâtului și capului, să îmbunătățiți metabolismul și accesul nutrienților.

Proprietăți utile LPE Massager

Beneficiile utilizării acestei tehnologii sunt evidente. Pentru o cantitate mică, veți obține un dispozitiv compact și portabil, analogii de care au fost folosiți de mult în cele mai bune clinici de trichologie din Europa și din SUA. Folosind acest dispozitiv, veți putea obține astfel de rezultate în doar câteva săptămâni, pe care mulți nu le primesc în câțiva ani.

Principalele motive pentru care aveți nevoie de acest dispozitiv:

  • - 100% tratament sigur al chel.
  • - 24 de brevete de utilizare.
  • - Confirmat prin studii clinice, eficacitatea a mai mult de 96%.
  • - LPE Massager preț este de 2-3 ori mai ieftin decât costul sampoanelor populare și de 6-7 ori mai ieftin decât costul procedurilor într-o clinică de transplant de păr.
  • - Rezultate garantate în termen de 30 de zile de la începerea utilizării.

Evaluarea experților:

Pentru 10 ani de practică la Institutul de Trichologie, nu am văzut o metodă mai convenabilă și mai sigură de tratare a alopeciei decât acest masaj. LPE Massager metoda de aplicare nu necesită cunoștințe sau abilități speciale. Puteți să-l utilizați acasă și în orice moment. Mulți dintre clienții mei au folosit acest dispozitiv timp de 1-2 luni, ceea ce le-a permis să scape de problema chelie și să obțină un rezultat bun cât mai curând posibil. Sunt foarte bucuros că astăzi există o oportunitate de a cumpăra LPE Massager România prin Internet și începe imediat procedura de tratament.

Luați ocazia și comandați un remediu unic pentru chelie chiar acum! Dacă nu știți unde să cumpere în România acest masaj, vă vom ajuta să alegeți corect. Astăzi există un singur distribuitor oficial al acestui produs în țara noastră. Pentru a comanda aceasta, trebuie să completați un formular pe site și să confirmați comanda prin telefon. Nu puteți LPE Massager cumpăra la farmacie, deci nu pierdeți timp.

Buy Now!