Ionic White Ελλάδα

Greece

Ionic White - ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΌ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΜΌΝΟ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΆ

 • - Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από το 2ο λεπτό.
 • - Ένας γρήγορος και απλός τρόπος να αποκτήσετε ένα αστραφτερό λευκό χαμόγελο
 • - Περίπου 21 λεπτά αργότερα, τα δόντια σας θα είναι αισθητά λευκότερα
 • - Το μπλε LED φως ενεργοποιεί τα ιόντα στο τζέλ

Παραγγελία


Η οδοντιατρική υγεία εξαρτάται από την έγκαιρη φροντίδα και θεραπεία. Πολλοί από μας ονειρεύονται να έχουν κρυστάλλινο λευκό χαμόγελο, αλλά ταυτόχρονα να διατηρούν τα δόντια μας υγιή. Οι γιατροί συστήνουν καθημερινά το βούρτσισμα των δοντιών σας το πρωί και το βράδυ, καθώς επίσης επισκέπτονται τακτικά την οδοντιατρική κλινική για καθαρισμό. Αλλά αυτές οι ενέργειες δεν είναι μερικές φορές αρκετές για να επιτευχθούν 100% καθαρά δόντια. Κάθε φορά που τρώτε, τα σωματίδια φαγητού πέφτουν στο χώρο ανάμεσα στα δόντια και σε μικροπυρήνες στο σμάλτο των δοντιών.

Αυτό οδηγεί σε τερηδόνα, εμφάνιση κίτρινου άνθους, δυσάρεστη οσμή και περαιτέρω σε τερηδόνα και αφαίρεση. Αλλά πώς να διατηρηθεί η λευκότητα των δοντιών στην καθημερινή ζωή; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση βρέθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες που δημιούργησαν Ionic White συσκευή λεύκανσης δοντιών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα LED που θα βοηθήσει στο σπίτι να παρέχει επαγγελματική φροντίδα στα δόντια σας, να απαλλαγεί από την κίτρινη δυσάρεστη πλάκα και να ενισχύει τη δομή του σμάλτου εύκολα και απλά. Μόνο 2 λεπτά από τη χρήση αυτής της συσκευής θα σας βοηθήσουν να καταστρέψετε 100% την πλάκα και τα βακτήρια στην στοματική κοιλότητα, να αποκαταστήσετε τα κανονικά επίπεδα pH και να ανακουφίσετε τα προβλήματα με την κακή αναπνοή.

Ionic White - συσκευή λεύκανσης δοντιών

Το Ionic White για λεύκανση δοντιών είναι η τελευταία προοδευτική τεχνολογία που έχει γίνει μια σημαντική ανακάλυψη στην οδοντιατρική. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια πελάτες έχουν ήδη εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα της χρήσης αυτού του συστήματος και έχουν αποδείξει ότι αυτή τη στιγμή είναι δυνατόν να έχουμε ένα όμορφο και χιονισμένο χαμόγελο σε οποιαδήποτε ηλικία!

Ionic White πώς λειτουργεί:

Η πορεία της λεύκανσης πραγματοποιείται εντός 14 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, το Ionic White ενάντια στην πλάκα αποκαθιστά πλήρως το κατεστραμμένο σμάλτο των δοντιών, έχει αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα και ομαλοποιεί το επίπεδο οξύτητας στην στοματική κοιλότητα. Το προϊόν διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα λειτουργίας και χρονοδιακόπτη που θα σβήσει τη λυχνία LED κατά 120 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της χρήσης. Μπορείτε να διεξάγετε αυτή τη διαδικασία τακτικά για 2 εβδομάδες, μετά από την οποία θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα. Ανάλογα με τον βαθμό σκουρόχρωσης του σμάλτου και την κατάσταση των δοντιών, ο αριθμός των διαδικασιών κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να διπλασιαστεί ή και να τριπλασιαστεί.

Τα αποτελέσματα της χρήσης αυτής της τεχνολογίας επιβεβαιώνονται από κλινικές μελέτες και έχουν εγκριθεί από κορυφαίους οδοντιάτρους στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό λένε αυτοί οι ειδικοί:

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις οδοντικές διαδικασίες καθαρισμού. Στην κλινική, η διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει την αφαίρεση του άνω στρώματος σμάλτου με ειδικό ύφασμα. Πολύ συχνά μετά από αυτή τη διαδικασία, ο πελάτης αυξάνει την ευαισθησία των δοντιών - την αντίδραση σε κρύο ή ζεστό φαγητό και ποτά. Γι 'αυτό προτείνω να κάνετε τη διαδικασία λεύκανσης στην κλινική όχι περισσότερο από 1 φορά σε 6 μήνες. Αλλά αν θέλετε να κρατάτε συνεχώς τη λευκαντότητα των δοντιών σας, χρειάζεστε Ionic White Αγοράστε σε φαρμακείο ή την παραγγείλετε στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτός είναι ο πρώτος τύπος που εγγυάται την εξάλειψη της κίτρινης πλάκας χωρίς αύξηση της ευαισθησίας του σμάλτου των δοντιών. Πολλοί από τους πελάτες μου χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτή η μέθοδος δίνει πραγματικά ένα αποτέλεσμα 100%.

Κατά την κατάρτιση αυτής της ανασκόπησης, αναλύσαμε Ionic White σχόλια αγοραστών και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της λεύκανσης.

Χρήσιμες ιδιότητες Ionic White

Η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δοντιών. Οι κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα άνω του 95% στους ανθρώπους που βουρτσίζουν τα δόντια τους 2 φορές την ημέρα, δεν πίνουν καφέ και δεν καπνίζουν τσιγάρα. Ταυτόχρονα, κανένας από τους συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές δεν εμφάνισε δυσφορία, πόνο ή δυσφορία κατά τη χρήση της συσκευής. Για να επιτευχθεί το πιο σταθερό αποτέλεσμα, συνιστάται η πραγματοποίηση 3 διαδικασιών ημερησίως για 14 ημέρες.

Οφέλη:

 • - Γρήγορος και ασφαλής τρόπος λεύκανσης των δοντιών στο σπίτι.
 • - Αυτοματοποιημένη λειτουργία και χρονοδιακόπτη.
 • - Τέλειο λευκό χαμόγελο μετά από 14 ημέρες.
 • - Πατενταρισμένη τεχνολογία που δεν έχει αναλογίες και ανταγωνιστές.
 • - Δεν αυξάνει την ευαισθησία του σμάλτου των δοντιών.
 • - Δεν βλάπτει τα ούλα και τη μικροχλωρίδα της στοματικής κοιλότητας.
 • - Έχει αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα.
 • - Εξαλείφει την κακή αναπνοή.
 • - Προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα και τα ούλα από την περιοδοντική νόσο.

Ionic White μέθοδο εφαρμογής:

Πριν από τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμόστε ένα ειδικό σπρέι λεύκανσης που έρχεται σε ένα σύνολο στην επιφάνεια των δοντιών. Ενεργοποιήστε τη συσκευή για 2 λεπτά και την φέρτε κοντά στα δόντια. Εκτελέστε τις θεραπείες καθημερινά για όχι περισσότερο από 2 εβδομάδες. Κάντε ένα διάλειμμα αρκετών μηνών και στη συνέχεια μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Πού να αγοράσετε Ionic White στην Ελλάδα;

Μόλις ένα βήμα σας χωρίζει από το όμορφο και χιονισμένο χαμόγελο - μένει να βρείτε Πού να αγοράσετε Ionic White στην Ελλάδα και να παραγγείλετε αυτό το προϊόν. Μέχρι σήμερα, η καλύτερη προσφορά στην αγορά είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτή είναι μια μοναδική προσφορά για όσους θέλουν να αποκτήσουν 100% πρωτότυπα προϊόντα με έκπτωση. Σήμερα στο διαδίκτυο Ionic White τιμή έχει πέσει στην τιμή κατά 2 φορές. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να την παραγγείλετε κερδοφόρα για τον εαυτό σας.

Οι όροι παράδοσης Ionic White Ελλάδα επικοινωνήστε με τον διαχειριστή σας.

Buy Now!