Ionic White Magyarország

Hungary

Ionic White - RAGYOGÓ FEHÉR MOSOLY CSAK 2 PERCEN BELÜL!

 • - A hatás már a 2. perc után szemmel látható
 • - Gyors és egyszerű módszer a fogfehérítéshez
 • - A kék LED fény aktiválja az ionokat a gélben
 • - Klinikailag bizonyított eredmények!

Megrendelés


A fogászati egészség az időben történő gondozás és kezelés függvénye. Sokan álmodnak, hogy kristályfehér mosollyal rendelkezünk, ugyanakkor a saját fogainkat is egészségesnek tartjuk. Az orvosok ajánlják a fogak napi fogmosását reggel és este, valamint rendszeresen meglátogatják a fogászati klinikát a tisztításhoz. De ezek az intézkedések néha nem elegendőek a 100% -os tisztaságú fogak eléréséhez. Minden alkalommal, amikor eszik, az élelmiszer-részecskék a fogak és a fogzománc mikrokeverékei közé esnek. Ez fogszuvasodáshoz, a sárga virágzás megjelenéséhez, a kellemetlen szaghoz, valamint a fogszuvasodáshoz és eltávolításhoz vezet.

De hogyan tartsuk fenn a fogak fehérségét a mindennapi életben? Erre a kérdésre az amerikai tudósok találkoztak, akik Ionic White fogfehérítő termék hoztak létre. Ez egy innovatív LED-rendszer, amely otthon segít a fogak professzionális gondozásában, megszabadulni a sárga kellemetlen lepedéktől és könnyen és egyszerűen erősíti a zománc szerkezetét. A készülék használatának mindössze 2 perce segít a 100% -os lepedék és baktériumok megsemmisítésében a szájüregben, helyreállítani a normális pH-szintet és enyhíti a rossz lélegzetű problémákat.

Ionic White - fogfehérítő termék

A Ionic White fogfehérítéshez a legújabb progresszív technológia, amely áttöréssé vált a fogászatban. Több mint 10 millió ügyfél már értékelte ennek a rendszernek a hatékonyságát, és bebizonyította, hogy jelenleg egy szép és hófehér mosollyal lehet bármilyen korban!

Ionic White hogyan működik:

A fehérítés folyamata 14 napon belül történik. Ez idő alatt a Ionic White foglepedék ellen teljesen helyreállítja az elpusztult fogzománcot, antibakteriális hatással rendelkezik, és normalizálja a szájüreg savasságát. A terméknek van egy automatizált működési rendszere és egy időzítője, amely a használat megkezdése után 120 másodperccel kikapcsolja a LED fényét. Ezt az eljárást rendszeresen 2 hétig folytathatja, majd szünetet kell tennie. A zománc sötétebb fokától és a fogak állapotától függően a nap folyamán végzett eljárások száma megduplázható vagy akár háromszorosára nőhet.

A technológia használatának eredményeit klinikai vizsgálatok igazolják és az Egyesült Államok és az Európai Unió vezető fogorvosai jóváhagyják. Ezt mondják a szakértők erről:

A fogfehérítő rendszer használata a legjobb megoldás a fogtisztítási eljárások elkerülésére. A klinikán a tisztítási eljárás magában foglalja a zománc felső rétegének eltávolítását egy speciális ruhával. Ezt az eljárást követően gyakran az ügyfél növeli a fogak érzékenységét - a hideg vagy meleg ételekre és italokra adott reakciót. Ezért javaslom, hogy a fehérítő eljárást 6 hónap alatt legfeljebb 1 alkalommal végezzük el a klinikán. De ha a fogak fehérségét folyamatosan szeretné tartani, akkor Ionic White vásárolni a gyógyszertárban van szüksége, vagy meg kell rendelnie a hivatalos honlapon. Ez az első formula, amely garantálja a sárga lepedék eltávolítását anélkül, hogy növelné a fogzománc érzékenységét. Sok ügyfelem használja ezt az eszközt, és megerősíthetem, hogy ez a módszer valóban 100% -os eredményt ad.

A felülvizsgálat összeállításakor a vásárlók Ionic White vélemények elemeztük, és meggyőződhetünk arról, hogy legtöbbjük elégedett volt a fehérítés eredményeivel.

Hasznos tulajdonságok Ionic White

A készülék teljesen biztonságos és bármilyen foghoz használható. A klinikai vizsgálatok megerősítették, hogy több mint 95% -os hatékonyságot mutatnak azok, akik naponta kétszer fogják a fogaikat, nem iszik kávét, és nem dohányoznak. Ugyanakkor a klinikai vizsgálatok egyik résztvevője sem érzett kellemetlenséget, fájdalmat vagy kényelmetlenséget a készülék használata során. A legstabilabb eredmény elérése érdekében naponta 3 eljárást ajánlunk 14 napig.

Előnyei:

 • - Gyors és biztonságos módja a fogak fehérítésére.
 • - Automatizált funkcionalitás és időzítő.
 • - Tökéletes fehér mosoly 14 nap után.
 • - Szabadalmaztatott technológia, amely nem rendelkezik analógokkal és versenytársakkal.
 • - Nem növeli a fogzománc érzékenységét.
 • - Nem károsítja a szájüreg ínyét és mikroflóráját.
 • - Antibakteriális hatása van.
 • - Megszünteti a rossz leheletet.
 • - Védi a fogszuvasodást és a fogínyeket a parodontális betegségektől.

Ionic White alkalmazás módja:

Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Vigyen fel egy speciális fehérítő spray-t, amely a fogak felületén található. Kapcsolja be a készüléket 2 percig, és hozza közel a fogakhoz. A kezeléseket naponta legfeljebb 2 hétig végezze. Vegyünk egy több hónapos szünetet, majd megismételjük az eljárást.

Hol vásárolhatok Ionic White Magyarországon?

Csak egy lépés választja el egymástól a gyönyörű és hófehér mosolytól - továbbra is meg kell találnia a hol vásárolhat Ionic White Magyarországon, és megrendelheti ezt a terméket. Eddig a legjobb ajánlat a piacon a hivatalos online áruház. Ez egy egyedülálló ajánlat azoknak, akik 100% -ban eredeti árut kapnak kedvezményes áron. Ma az interneten az Ionic White ár 2-szeresére csökkent. Ez a legjobb alkalom, hogy nyereségesen rendelje meg magát.

Szállítási idő Ionic White Magyarország ellenőrizze a kezelőjét.

Buy Now!