Ionic White România

Romania

Ionic White - ZÂMBET STRĂLUCITOR ÎN DOAR 2 MINUTE

 • - Efectul se observă după cel de-al 2-lea minut
 • - O metodă rapidă și simplă de a obține un zâmbet strălucitor
 • - Lumina LED albastră activează ionii din gel
 • - După aproximativ 21 de minute, dinții dumneavoastră vor fi vizibil mai albi

 Comandă 


Sanatatea dentara depinde de ingrijirile si tratamentul la timp. Mulți dintre noi visează să avem un zâmbet de cristal alb, dar în același timp să ne menținem sănătoși dinții. Medicii vă recomandă să vă spălați zilnic zilnic dimineața și seara, precum și să vizitați periodic clinica dentară pentru curățare. Dar aceste acțiuni uneori nu sunt suficiente pentru a obține 100% dinți curate. De fiecare dată când mănânci, particulele de alimente cad în spațiul dintre dinți și în micro-crăpăturile de pe smaltul dintelui. Acest lucru duce la decaderea dinților, apariția de flori galbene, miros neplăcut și, în continuare, la carii și îndepărtarea. Dar cum să menținem albitatea dinților în viața de zi cu zi?

Răspunsul la această întrebare a fost găsit de oamenii de știință americani care au creat Ionic White aparat pentru albirea dintilor. Acesta este un sistem inovator cu LED-uri care vă va ajuta la domiciliu pentru a vă oferi îngrijire profesională pentru dinți, pentru a scăpa de placa galbenă neplăcută și pentru a întări structura smalțului ușor și simplu. Doar 2 minute de utilizare a acestui dispozitiv va ajuta la 100% distrugerea plăcii și a bacteriilor în cavitatea bucală, restaurarea valorilor normale ale pH-ului și ameliorarea problemelor cu respirația urâtă.

Ionic White - aparat pentru albirea dintilor

Ionic White pentru albirea dintilor este ultima tehnologie progresivă care a devenit un progres în medicina dentară. Peste 10 milioane de clienți au apreciat deja eficiența utilizării acestui sistem și au demonstrat că în prezent este posibil să aveți un zâmbet frumos și zăpadă albă la orice vârstă!

Ionic White cum functioneaza:

Curgerea de albire se efectuează în decurs de 14 zile. În acest timp, Ionic White Îndepărtarea plăcii bacteriene restabilește complet smaltul dintelui distrus, are un efect antibacterian și normalizează nivelul de aciditate în cavitatea bucală. Produsul are un sistem automat de funcționare și un timer care va opri aprinderea LED-ului la 120 de secunde după începerea utilizării. Puteți efectua această procedură în mod regulat timp de 2 săptămâni, după care va trebui să faceți o pauză. În funcție de gradul de întunecare a smalțului și de starea dinților, numărul de proceduri din timpul zilei poate fi dublat sau chiar tripled.

Rezultatele utilizării acestei tehnologii sunt confirmate de studiile clinice și aprobate de dentiștii de conducere din Statele Unite și Uniunea Europeană. Aceasta este ceea ce spun experții în acest sens:

Utilizarea unui sistem de albire a dinților este cea mai bună metodă de a evita procedurile de curățare dentară. În cadrul clinicii, procedura de curățare implică îndepărtarea stratului superior de email cu o cârpă specială. Foarte des, după această procedură, clientul mărește sensibilitatea dinților - reacția la alimente și băuturi reci sau calde. De aceea vă recomand să faceți procedura de albire în clinică nu mai mult de o dată în 6 luni. Dar dacă doriți să păstrați în permanență albitatea dinților, aveți nevoie de Ionic White cumpara la farmacie sau să o comandați pe site-ul oficial. Aceasta este prima formulă care garantează eliminarea plăcii galbene fără creșterea sensibilității smalțului dinților. Mulți dintre clienții mei folosesc acest instrument și pot confirma că această metodă oferă într-adevăr un rezultat de 100%.

În compilarea acestei analize, am analizat Ionic White recenzii de cumpărători și putem confirma că cei mai mulți dintre ei erau mulțumiți de rezultatele albinării.

Proprietăți utile Ionic White

Dispozitivul este complet sigur și este potrivit pentru orice tip de dinți. Studiile clinice au confirmat eficacitatea a peste 95% la persoanele care își perie dinții de 2 ori pe zi, nu beau cafea și nu fumează țigări. În același timp, niciunul dintre participanții la testele clinice nu a simțit disconfort, durere sau disconfort la utilizarea dispozitivului. Pentru a obține cel mai stabil rezultat, se recomandă efectuarea a 3 proceduri pe zi timp de 14 zile.

Avantaje:

 • - Modul rapid și sigur de albire a dinților la domiciliu.
 • - Funcționalitate automată și temporizator.
 • - Zâmbet alb perfect după 14 zile.
 • - Tehnologie patentată care nu are analogi și concurenți.
 • - Nu mărește sensibilitatea smalțului dinților.
 • - Nu dăunează gingiilor și microflorei cavității bucale.
 • - Are un efect antibacterian.
 • - Elimină respirația urâtă.
 • - Protejează dinții de carii și gingiile din boala parodontală.

Ionic White metoda de aplicare:

Înainte de utilizare, citiți cu atenție manualul de utilizare. Aplicați un spray special de albire, care se află într-un set pe suprafața dinților. Porniți dispozitivul timp de 2 minute și aduceți-l aproape de dinți. Efectuați tratamente zilnic timp de cel mult 2 săptămâni. Luați o pauză de câteva luni și apoi puteți repeta procedura.

Unde să cumpere Ionic White în România?

Doar un pas vă separă de zâmbetul frumos și zăpada albă - rămâne să găsiți unde să cumpere Ionic White in România și să comandați acest produs. Până în prezent, cea mai bună ofertă de pe piață este magazinul oficial online. Aceasta este o ofertă unică pentru cei care doresc să obțină 100% din bunurile originale la o reducere. Astăzi pe Internet Ionic White preț a scăzut în preț de 2 ori. Acesta este cel mai bun moment pentru a-l ordona profitabil pentru tine.

Timp de livrare Ionic White România verificați-vă cu managerul.

Buy Now!