Ionic White Slovenija

Slovenia

Ionic White - BLEŠČEČ IN BEL NASMEH LE V 2 MINUTAH

 • - Účinok je viditeľný po 2. minúte
 • - Hiter in preprost način za pridobitev bleščeče belega nasmeha
 • - Modra LED svetloba aktivira ione v gelu!
 • - Približno 21 minut kasneje, bodo vaši zobje vidno bolj beli.

Naroči


Zobozdravstvo je odvisno od pravočasne oskrbe in zdravljenja. Mnogi od nas sanjajo o kristalno belem nasmehu, hkrati pa ohranjajo naše zobe zdrave. Zdravniki priporočajo dnevno umivanje zob zjutraj in zvečer ter redno obiskovanje zobne ambulante za čiščenje. Vendar ti ukrepi včasih niso dovolj za doseganje 100% čistih zob. Vsakič, ko jeste, delci hrane padejo v prostor med zobmi in v mikropokline na zobni sklenini. To vodi do zobne gnilobe, pojava rumenega cvetenja, neprijetnega vonja in nadaljevanja kariesa in odstranitve. Toda kako ohraniti belino zob v vsakdanjem življenju? Odgovor na to vprašanje so našli ameriški znanstveniki, ki so ustvarili Ionic White lučka za beljenje zob. To je inovativen LED sistem, ki bo doma pomagal pri zagotavljanju profesionalne nege zob, znebiti se rumene neprijetne plake in enostavno in enostavno okrepiti strukturo sklenine. Samo 2 minuti uporabe te naprave bo pomagalo 100% uničiti zobne obloge in bakterije v ustni votlini, obnoviti normalne vrednosti pH in razbremeniti težave z zadahom.

Ionic White - lučka za beljenje zob

Ionic White za beljenje zob je najnovejša napredna tehnologija, ki je postala preboj v dentalni medicini. Več kot 10 milijonov kupcev je že ocenilo učinkovitost uporabe tega sistema in dokazalo, da je zdaj mogoče imeti lepega in snežno belega nasmeha v vsaki starosti!

Ionic White kako deluje:

Potek beljenja se izvede v 14 dneh. V tem Ionic White proti zobnim oblogam času popolnoma obnavlja uničeno zobno sklenino, ima protibakterijski učinek in normalizira stopnjo kislosti v ustni votlini. Izdelek ima avtomatiziran sistem delovanja in časovnik, ki bo 120 sekund po začetku uporabe ugasnil LED. Ta postopek lahko izvajate redno 2 tedna, potem pa boste morali vzeti odmor. Glede na stopnjo zatemnitve sklenine in stanje zob lahko število postopkov podnevi podvojimo ali celo potrojimo.

Rezultati uporabe te tehnologije so potrjeni s kliničnimi študijami in odobreni s strani vodilnih zobozdravnikov v ZDA in Evropski uniji. To pravijo strokovnjaki o tem:

Uporaba sistema za beljenje zob je najboljši način, da se izognete postopkom čiščenja zob. V kliniki postopek čiščenja vključuje odstranitev zgornje plasti sklenine s posebno krpo. Zelo pogosto po tem postopku, stranka poveča občutljivost zob - reakcija na hladno ali vroče hrane in pijače. Zato priporočam, da postopek beljenja v kliniki ne opravite več kot 1-krat v 6 mesecih. Toda, če želite ohraniti belino svojih zob stalno, potrebujete Ionic White kupiti v lekarni ali ga naročite na uradni spletni strani. To je prva formula, ki jamči za odpravo rumenega plaka, ne da bi povečala občutljivost sklenine. Veliko mojih strank uporablja to orodje in lahko potrdim, da ta metoda resnično daje 100% rezultat.

Pri pripravi tega pregleda smo analizirali Ionic White pregledi kupcev in lahko potrdimo, da je večina od njih zadovoljna z rezultati beljenja.

Uporabne lastnosti Ionic White

Naprava je popolnoma varna za uporabo in primerna za vse vrste zob. Klinične študije so potrdile učinkovitost več kot 95% ljudi, ki dvakrat dnevno umivajo zobe, ne pijejo kave in ne kadijo. Hkrati pa nobeden od udeležencev v kliničnih preskusih ni občutil nelagodja, bolečin ali nelagodja pri uporabi pripomočka. Da bi dosegli najbolj stabilen rezultat, je priporočljivo, da opravite 3 postopke na dan 14 dni.

Prednosti:

 • - Hiter in varen način za beljenje zob doma.
 • - Avtomatizirana funkcionalnost in prisotnost časovnika.
 • - Popoln bel nasmeh po 14 dneh.
 • - Patentirana tehnologija, ki nima analogov in konkurentov.
 • - Ne poveča občutljivosti zobne sklenine.
 • - Ne poškoduje dlesni in mikroflore ustne votline.
 • - Ima protibakterijski učinek.
 • - Odpravlja slab zadah.
 • - Ščiti zobe pred kariesom in dlesni pred periodontalno boleznijo.

Ionic White način uporabe:

Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Nanesite poseben razpršilni razpršilec, ki prihaja v kompletu na površini zob. Napravo vklopite za 2 minuti in jo približajte zobam. Zdravljenje opravljajte dnevno največ 2 tedna. Odmorite se več mesecev in potem lahko ponovite postopek.

Kje kupiti Ionic White v Sloveniji?

Samo en korak vas loči od lepega in snežno belih nasmehov - ostaja, da najdete kje kupiti Ionic White v Sloveniji in naročite ta izdelek. Do danes je najboljša ponudba na trgu uradna spletna trgovina. To je edinstvena ponudba za tiste, ki želijo 100% originalno blago dobiti s popustom. Danes na internetu Ionic White cena je padel v ceni za 2-krat. To je najboljši čas, da ga dobičkonosno naročite sami.

Čas dostave Ionic White Slovenija preverite pri svojem upravitelju.

Buy Now!