Super 8 România

Romania

Super 8 – O formula unica cu actiune rapida si puternica

  • - Mareste masa musculara – muschi reliefati la utilizare regulata
  • - Mareste rata metabolica in repaos
  • - Mareste tonusul muscular și accelerează recuperarea după exerciții fizice si efort fizic

 Comandă 


Femeile acordă întotdeauna atenție bărbaților puternici cu mușchi de relief și abdominale plate. Dar mai mult de 75% dintre bărbații moderni sunt supraponderali, iar corpul lor este slab și fără formă. Recunoașteți-vă: de câte ori ați stat acasă și într-un restaurant fast-food, mâncați un alt hamburger și visezi că veți începe să jucați sport luni? Dar când a venit luni, ați avut noi scuze sau motive să vă amânați planurile la data următoare. Și există o altă situație - ați cumpărat un membru al unei săli de sport, dar după 2-3 antrenamente ați fost dezamăgit de lipsa de rezultate și ați refuzat să continuați să jucați sport. Cum de a rezolva această problemă?

Construirea unui corp muscular necesită rezistență, răbdare și motivație. În același timp, va trebui să vă schimbați drastic stilul de viață, dieta, somnul și odihna, abandonați alimentele preferate și obiceiurile proaste. Dar chiar și acest lucru nu este suficient pentru a obține un rezultat bun. Este foarte important să folosiți setul potrivit de vitamine, proteine, aminoacizi și minerale pentru a da organismului toate micronutrienții necesari pentru creșterea musculară și arderea excesului de grăsimi.

Ne grăbim să vă prezentăm un produs nou, creat doar pentru ACESTE BĂRBAȚI! Pentru prima dată în țara noastră, a intrat în vânzare Super 8 supliment alimentar pentru arderea grasimilor. Acesta este un produs natural 100%, datorită căruia puteți elimina excesul de grăsimi din zonele problematice, măriți masa musculară și creați o ușurare în doar câteva săptămâni.

Super 8 - produs pentru cresterea masei musculare

Super 8 pentru cresterea masei musculare este cea mai bună hrană sportivă pentru bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani! Formula naturală se bazează pe componentele care au un efect multi-nivel asupra corpului și îl restaurează complet. Produsul este recunoscut ca fiind cel mai eficient aditiv alimentar în 2019 și a primit numeroase premii internaționale de prestigiu. Astăzi, este folosit în mod activ de sportivi, fotbaliști, luptători MMA și culturisti din întreaga lume.

Este cea mai bună soluție pentru bărbații care sunt predispuși la complicații și obezitate. Produsul se bazează pe formula inovatoare AminoPlastQ9, care a trecut cu succes studiile clinice și a confirmat eficiența fenomenală în practică. Formula a fost dezvoltată de oameni de știință canadieni de 7 ani. Milioane de dolari au fost cheltuite pentru cercetarea și dezvoltarea unui supliment alimentar, dar rezultatul a depășit așteptările oamenilor de știință. Confirmarea calității ridicate a produsului este prezența a 3 certificate internaționale - EC, PTC, ISO.

Super 8 cum functioneaza? Efectul benefic are în vedere trei etape principale - arderea grăsimilor, câștigarea masei musculare și restabilirea echilibrului hormonal.

Pentru a arde celulele grase în mod eficient, formula AminoPlastQ9 utilizează efectul de sinergie. Toate ingredientele acestui produs completează și sporesc efectele asupra metabolismului lipidic. Astfel, apare suprimarea poftei de mâncare, metabolismul se accelerează și grăsimea este transformată în mod natural în energie. Spre deosebire de mulți alți analogi, Super 8 ingrediente nu conține chimie dăunătoare sau impurități suplimentare. Pierdeți chiar cele mai dense straturi de grăsime alba, care sunt mai greu de topit. În același timp, se menține un nivel ridicat de energie și rezistență.

În paralel cu scăderea în greutate, AminoPlastQ9 promovează construirea musculară activă. Complexul de aminoacizi și minerale utile oferă un set complet de componente necesare pentru construirea de fibre musculare noi și întăriri ligamentale. Împreună cu mușchii, puterea și rezistența cresc, corpul devine mai musculos și mai frumos.

Proprietăți utile Super 8

Mulți experți recomandă utilizarea Super 8 pentru a crește nivelul de testosteron. Acest supliment dietetic conține ingrediente din plante care stimulează producerea de testosteron natural, cresc nivelul de erecție sexuală și libidoul masculin. Prin administrarea regulată a acestor pastile, veți fi protejat de probleme cu impotență sau inflamație a prostatei.

Beneficii cheie:

  • - Formula 100% naturală pentru arderea grăsimilor, concepută special pentru bărbați.
  • - Creșterea rapidă a masei musculare și recuperarea mai rapidă după exercițiu.
  • - Nivelul maxim de producție de testosteron în organism, în ciuda vârstei.
  • - Erecția sexuală mai puternică și libidoul.
  • - Nu are contraindicații și efecte secundare.
  • - Super 8 preț este de câteva ori mai ieftin decât proteina, creatina, gainer sau alte alimentații sportive.

Unde să cumpere Super 8 în România?

Dacă doriți să știți unde să cumpere Super 8 in România, vă recomandăm să utilizați oferta site-ului oficial. Comandați acest produs online și obțineți-l la un preț special, cu o reducere de până la 50%!

Super 8 recenzii:

Am început să merg la sala de sport cu 2 luni în urmă. După 4 traininguri, nu am observat nicio schimbare și mi-am pierdut dorința de a continua să mai practic. Formatorul meu a recomandat Super 8 cumpara la farmacie și a luat zilnic o jumătate de oră înainte de antrenament. Aceste capsule oferă un efect instantaneu! Mă simt mai puternic și rezist la orice presiune. În același timp, grăsimea subcutanată de pe abdomen dispare repede.
Am fost întotdeauna subțire și slabă, dar odată am decis să încep transformarea corpului meu. Experienții sportivi știu că fără suplimente alimentare pentru a obține rezultate bune este foarte dificil. Am ales de mult un produs care să îndeplinească toate cerințele mele și să se stabilească în cele din urmă pe Super 8 România. Aceste capsule mi-au permis să câștig 7 kg de mușchi slabi în 1 lună! Astăzi, corpul meu arată mai puternic și mai rezistent!

Buy Now!