EcoEnergy Electricity Saver (E-Energy) Hrvatska

Croatia

EcoEnergy - Najlakši način za uštedu energije!

  • - Jednostavno spajanje. Samo uključite u utičnici!
  • - On ne obmanjuje pult. Štednja se postiže učinkovitijim korištenjem energije.
  • - Učinkovitost je potvrđena brojnim istraživanjima i objašnjena je znanstvenim.
  • - Ne samo da štedi električnu energiju, već i produžuje vijek trajanja električnih uređaja.

Narudžba


Ako ste umorni od plaćanja ogromne količine električne energije svakog mjeseca, EcoEnergy Electricity Saver uređaj za uštedu struje će vam pomoći. To je najnoviji uređaj koji može smanjiti potrošnju električne energije svih kućanskih aparata do 50% pomoću sigurne metode. Zahvaljujući ovom uređaju, možete ne samo uštedjeti novac, već i zaštititi električnu opremu od prenapona. Time će se produljiti vijek trajanja kućanskih aparata i elektronike te povećati sigurnost od požara. Za razliku od mnogih analoga, E-Energy za uštedu električne energije ne šteti ožičenju, ne vara mjerač, ne krši zakon. Snaga uređaja je dizajnirana za opterećenja do 18 kW, što znači da će biti dovoljno za cijelu kuću ili stan. Sve što trebate učiniti - uključite uređaj u bilo kojoj utičnici i automatski će stupiti na snagu.

U 2019. godini, EcoEnergy Electricity Saver za uštedu električne energije je postao najprodavaniji proizvod u Europi. Preporučuje se korištenje električnih stručnjaka, kao i više od 100.000 kupaca! BP-PB.com je pregledao ovaj proizvod, koji će vam pomoći razumjeti princip proizvoda i njegove prednosti.

EcoEnergy Electricity Saver (E-Energy) - uređaj za uštedu struje

Svake godine u svijetu raste potrošnja električne energije. U našoj kući neprestano se širi popis opreme koja treba električnu struju. Računi za struju danas izgledaju previsoki, a nakon nekog vremena oni će uzeti i do 60% Vaših mjesečnih prihoda. Mnogi ljudi već prelaze na korištenje energetski štedljivih šapa i opreme, ali to nije dovoljno za uštedu novca. Većina električne struje troši hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, perilicu posuđa, klimatski sustav i mnoge druge. Većina tih uređaja ima asinkrone motore koji troše samo aktivnu energiju. No, reaktivna energija u mreži troši se na razne beskorisne ciljeve - zagrijavanje ožičenja, osiguravajući magnetsko polje. EcoEnergy Electricity Saver Hrvatska je postao popularan zbog svoje jedinstvene trenutne tehnologije pretvorbe za smanjenje induktivnog opterećenja na mreži. Uređaj povezan na mrežu pretvara reaktivnu energiju i tako smanjuje ukupnu potrošnju energije.

Ovisno o vrsti kućanskih aparata, ušteda se kreće od 15% do 55%! To daje fantastičan rezultat, jer plaćate račune 2 puta manje nego obično, ali i dalje aktivno koristite sve električne uređaje u vašem domu.

Prednosti EcoEnergy Electricity Saver

Uređaj je jednofaznog tipa i projektiran je za nazivni napon od 90-240 vata. Zahvaljujući robusnom kućištu i visokokvalitetnim materijalima, uređaj može raditi iu nepovoljnim uvjetima na temperaturama od -25°C do +60°C i vlažnosti do 85%. Maksimalno opterećenje koje ovaj uređaj može podnijeti je do 18 kW. Zajedno s ambalažom dobivate detaljne upute koje će vam pomoći da brzo razumijete značajke rada uređaja i mjere opreza.

Koliko košta ovaj uređaj? Na EcoEnergy Electricity Saver cijena je otprilike jednako vašim troškovima za plaćanje računa za struju za 2-3 mjeseca. Ušteda do 50% jamči brzu samodostatnost uštede energije.

EcoEnergy Electricity Saver kako funkcionira:

  • - Optimizira struju i smanjuje potrošnju.
  • - Stabilizira mrežni napon.
  • - Štiti kućanske aparate od preopterećenja ili prenapona.
  • - Produžuje životni vijek kućanskih aparata 3-4 puta.
  • - Pomaže uštedjeti do 50% računa za struju.
  • - Prikladno za kućnu i industrijsku uporabu.

Gdje kupiti EcoEnergy Electricity Saver u Hrvatskoj?

Želite li znati gdje kupiti EcoEnergy Electricity Saver u Hrvatskoj? Kontaktirajte prodavača izravno i naručite ovaj proizvod putem interneta!

EcoEnergy Electricity Saver recenzije:

Imamo veliku obitelj od 8 osoba i kuću od 205 četvornih metara. Ranije smo bili prisiljeni napustiti korištenje mnogih električnih uređaja u kući ili platiti veliki novac na kraju mjeseca. Nedavno su naši prijatelji preporučili EcoEnergy Electricity Saver kupiti. Ova ušteda energije smanjila je troškove za 46%! To je izvrstan rezultat, koji omogućuje da se ne odustane od korištenja klimatskog sustava ljeti ili električnog grijanja zimi.
Iznajmljujem stan i moja mjesečna najamnina izravno ovisi o računima za struju. Da bih uštedio novac, odlučio sam koristiti ovaj uređaj. Nakon prvog mjeseca korištenja uspio sam smanjiti troškove za 39%! U isto vrijeme ne trebam ništa - samo uključim uređaj u mreži i to je to! To je najlakši način da uštedite novac!
Nedavno smo otvorili naš mali restoran i tek počinjemo razvijati svoje poslovanje. U ranim fazama razvoja vrlo je važno uštedjeti financijska sredstva. Prvi put smo saznali o uštedi energije na Internetu. Nakon duge pretrage, odabrali smo ovaj uređaj, jer je EcoEnergy Electricity Saver mišljenja najbolji. Nakon 15 dana korištenja, već je postalo jasno da je potrošnja električne energije pala na 30%. To je vrlo velika ušteda za naše poslovanje!

Buy Now!