HD Night Vision Slovenija

Slovenia

HD NightVision - Dva para očal, s katerimi vozite podnevi in ponoči.

  • - Dobro se prilegajo, lahko se nosijo preko dioptrijskih očal.
  • - Izboljšajo vidljivost v mraku in v slabih vremenskih razmerah.
  • - Zmanjšujejo zaslepljenost od avtomobilskih žarometov in uličnih svetilk.

Naroči


HD NightVision očala za vožnjo je pravo odkritje za vse voznike, ki želijo izboljšati svojo varnost na cesti v slabih vremenskih razmerah. Kot kažejo rezultati nedavnih znanstvenih raziskav, se več kot 70% prometnih nesreč pojavlja pri slabi vidljivosti ponoči, v megli, snegu in drugih naravnih pojavih. Očitno ne moremo natančno napovedati vremenskih razmer na cesti, še posebej, če govorimo o daljših potovanjih več tisoč kilometrov. Za izboljšanje vidljivosti in zmanjšanje tveganj za volanom strokovnjaki po vsem svetu priporočajo uporabo polariziranih očal. Gre za novo obliko optike, ki omogoča zmanjšanje hrupa in hrupa ter izboljšanje jasnosti predmetov in predmetov na cesti med vožnjo. HD NightVision očala za nočni vid je odlična rešitev za profesionalne voznike, še posebej za tiste, ki so šele začeli voziti. Narejena v posebnem priročnem okvirju, vam bosta 2 para očal pomagala izboljšati vidljivost tudi v najbolj neugodnih razmerah na progi. Majhna teža in univerzalna oblika platišča omogočata enostavno shranjevanje stekel v avtu in, če je potrebno, njihovo uporabo za predvideni namen.

HD NightVision - očala za vožnjo

HD NightVision Slovenija je glavni prodajni hit leta 2019! Ta univerzalna stekla imajo rumena gradientna stekla, ki filtrirajo hrup in ustvarjajo bolj realistično sliko tudi ponoči. Vidite lahko gibljive in statične predmete na razdalji nekaj sto metrov, kot tudi zanesljivo zaščitite oči pred bleščanjem sončne svetlobe, avtomobilskih žarometov in drugih neprijetnih dejavnikov. Izdelek ima široko praktično uporabo. Uporablja se lahko celo nad običajnimi očali ali kontaktnimi lečami, ki jih nosite za izboljšanje vida. Univerzalna oblika okvirja je primerna za vse vrste oseb.

Strokovnjak za HD NightVision pregledi:

Vidnost za voznika je na prvem mestu po pomembnosti med vožnjo. Na žalost, v temi ali z močno meglico na cesti, mnogi predmeti postanejo nevidni in lahko predstavljajo nevarnost za vas. Uporaba specializiranih polariziranih očal je jamstvo za vašo vidljivost v najslabših vremenskih razmerah. Danes na trgu obstaja veliko število sort teh dodatkov. Priporočam uporabo HD Night Vision očala proti bleščanju, ker samo ta model uporablja inovativno tehnologijo za izboljšanje jasnosti predmetov. Po prvi uporabi boste lahko videli oprijemljivo razliko!

Dve leti so znanstveniki iz Združenih držav analizirali dinamiko zmanjševanja nesreč na cestah z vozniki s polariziranimi očali. Glede na rezultate teh študij je bilo ugotovljeno, da so bili vozniki, ki so uporabljali očala proti bleščanju sonca in izboljšali vidljivost ponoči, 80% manj verjetno, da bodo vpleteni v prometne nesreče. To še enkrat dokazuje, da je nakup takšne optike pravi korak za izboljšanje varnosti med vožnjo.

HD NightVision kako deluje? Polarizirana stekla imajo sposobnost filtriranja vseh tokov svetlobe, ki se odbijajo od površin in predmetov. To priložnost ponuja edinstvena tehnologija za izdelavo leč, v kateri je več plasti stekla. Objektiv takih stekel opravlja funkcijo filtra - oddaja svetlobo z vertikalno polarizacijo, vendar blokira horizontalno polarizacijo. Zahvaljujoč tej lastnosti, lahko imate normalno vidljivost za volanom na svetel sončen dan ali ko sneži, megleno ali ponoči. Nič več vam ni treba skrbeti za žaromete prihajajočih avtomobilov.

Uporabne lastnosti HD NightVision

Večina sodobnih strokovnjakov za sončna očala priporoča HD NightVision kupiti in uporabo te vrste polarizacije. Zakaj? Dejstvo je, da ima ta model odlične lastnosti:

  • - Zavira odsev svetlobe iz vseh površin in predmetov.
  • - Zanesljivo ščiti vaše oči pred slepimi žarometi ali prenapetostjo med daljšo vožnjo.
  • - Izboljšuje vidljivost ponoči, ko sneži ali gusti meglo.
  • - Elegantna zasnova omogoča ne samo izboljšanje varnosti pri vožnji, temveč tudi lep izgled.
  • - Na voljo je možnost uporabe dioptrijskih očal.
  • - Majhna teža in kompaktne dimenzije omogočajo shranjevanje kozarcev v torbici ali v predalu za rokavice vašega avtomobila.

Kje kupiti HD Night Vision v Sloveniji?

Skoraj vsi HD NightVision komentarji kupci potrjujejo, da ima uporaba tega izdelka številne prednosti in uporabne lastnosti. Ta izdelek lahko naročite po posebni ceni in ga dostavite v vaš dom v nekaj dneh. Prosimo, upoštevajte, da so trenutno HD NightVision cena točke cenejše od drugih analogov.

Če ne najdete kje kupiti HD NightVision v Sloveniji, sledite neposredni spletni povezavi do uradne spletne trgovine in naročite ta izdelek zdaj.

Buy Now!