HD Night Vision България

Bulgaria

HD NightVision - Два чифта очила, с които да шофирате денем и нощем!

  • - Прилягат добре, могат да се носят върху диоптрични очила.
  • - Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия.
  • - Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление.

Поръчайте


HD NightVision шофьорски очила за мъгла е истинско откритие за всички шофьори, които искат да подобрят безопасността си на пътя при лоши метеорологични условия. Както показват резултатите от последните научни изследвания, повече от 70% от пътнотранспортните произшествия се случват при лоша видимост през нощта, в мъгла, сняг и други природни явления. Очевидно е, че не можем точно да предскажем метеорологичните условия на пътя, особено ако говорим за дълги пътувания от няколко хиляди километра. За да се подобри видимостта и да се намалят рисковете зад волана, експерти от цял свят препоръчват използването на поляризирани очила. Това е нов формат на оптиката, който позволява да се намали шума и шума, както и да се подобри яснотата на обектите и обектите по пътя по време на шофиране. HD NightVision очила за нощно виждане е идеалното решение за професионални шофьори, и особено за тези, които току-що са започнали да шофират. Изработени в специална удобна рамка, 2 чифта очила ще ви помогнат да подобрите видимостта дори и при най-неблагоприятните условия на пистата. Ниското тегло и универсалната форма на джантата улесняват съхраняването на стъклата в колата и, ако е необходимо, използването им по предназначение.

HD NightVision - шофьорски очила за мъгла

HD NightVision България е основният хит на продажбите за 2019! Тези универсални очила имат жълти градиентни лещи, които филтрират целия шум и създават по-реалистична картина дори през нощта. Можете да видите движещи се и статични обекти на разстояние от няколкостотин метра, както и надеждно да предпазите очите си от отблясъци на слънчева светлина, фарове на автомобила и други неприятни фактори. Продуктът има широко практическо приложение. Може дори да се използва върху обикновени очила или контактни лещи, които носите за подобряване на зрението. Универсалната форма на рамката е подходяща за всеки тип човек.

Експерт от HD NightVision отзиви:

Видимостта на водача е на първо място по важност по време на шофиране. За съжаление, в тъмното или със силна мъглявина на пътя, много обекти стават невидими и могат да представляват заплаха за вас. Използването на специализирани поляризирани очила е гаранция за видимост в най-лошите климатични условия. Днес на пазара има голям брой разновидности на тези аксесоари. Препоръчвам да използвате HD Night Vision очила срещу отблясъци, защото само този модел използва иновативна технология за подобряване на яснотата на обектите. След първото използване ще можете да видите осезаема разлика!

В продължение на 2 години учените от САЩ анализираха динамиката на намаляване на инцидентите по пътищата с водачи, използващи поляризирани очила. Според резултатите от тези проучвания е установено, че водачите, които използват очилата си срещу слънчевите лъчи и за да подобрят видимостта през нощта, са с 80% по-малко вероятно да участват в пътно-транспортни произшествия. Това още веднъж доказва, че закупуването на такава оптика е правилната стъпка за подобряване на безопасността по време на шофиране.

HD NightVision как работи? Поляризираните стъкла имат способността да филтрират всички потоци светлина, отразени от повърхности и предмети. Тази възможност се осигурява от уникалната технология за производство на лещи, в която се наслагват няколко слоя стъкло. Обективът на такива очила изпълнява функцията на филтър - предава светлина с вертикална поляризация, но блокира хоризонталната поляризация. Благодарение на това свойство, можете да имате нормална видимост зад волана в ярък слънчев ден или когато вали сняг, мъгла или през нощта. Вече не трябва да се тревожите за фаровете на предстоящите автомобили.

Полезни свойства HD NightVision

Повечето съвременни експерти за слънчеви очила препоръчват HD NightVision купуват и използват този вид поляризация. Защо? Факт е, че този модел има отлични свойства:

  • - Потиска отражението на светлината от всякакви повърхности и предмети.
  • - Надеждно предпазва очите ви от заслепяване от фарове или пренапрежение при продължително шофиране.
  • - Подобрява видимостта през нощта, когато вали сняг или гъста мъгла.
  • - Стилен дизайн ви позволява не само да подобрите безопасността на шофирането, но и да имате красив външен вид.
  • - Възможност за използване на диоптъчни очила.
  • - Малкият размер и компактните размери Ви позволяват да съхранявате чашите в чантата или в жабката на Вашия автомобил.

Къде да купуват HD Night Vision в България?

Почти всички HD NightVision мнения купувачи потвърждават, че използването на този продукт има голям брой предимства и полезни свойства. Можете да поръчате този продукт на специална цена в момента и да го доставите до дома си в рамките на няколко дни. Моля, обърнете внимание, че в момента HD NightVision цена точки са по-евтини от другите аналози.

Ако не можете да намерите къде да купуват HD NightVision в България, просто следвайте директната връзка към официалния онлайн магазин и поръчайте този продукт точно сега.

Buy Now!