Dental WhiteStrips България

Bulgaria

Dental WhiteStrips - ИДЕАЛНО БЕЛИ ЗЪБИ ЗА 14 ДНИ!

  • - Домашно избелване
  • - С всякаква степен на сложност
  • - Всякакъв тип зъби

Поръчайте


Как да избелите зъбите у дома без зъболекари и без скъпи процедури? Изберете Dental WhiteStrips избелващи ленти на зъби и след 3-4 дни ще получите удивителен ефект! Това е иновация, препоръчана от 99% от световните експерти и лекари. Благодарение на специалната формула за избелване, тези ленти за зъбите не увреждат емайла, не причиняват възпаление на венците и не повишават чувствителността. Можете да продължите да живеете нормален живот, да ядете храна и напитки (дори кафе), но зъбите ви ще бъдат кристално бели и лъскави! Само един набор от тези ленти е достатъчно, за да избели напълно зъбите, да елиминира лошия дъх и да се отърве от жълтия цъфтеж. Компонентите на този инструмент са разработени от професионални учени и са преминали успешно клинични изпитвания. През 2019 г. той е най-популярният продукт на САЩ и Европейския съюз. Днес ще ви кажем къде да купя Dental WhiteStrips в България и защо този елемент винаги трябва да бъде във вашия дом.

Dental WhiteStrips - избелване на зъбите у дома

Една красива усмивка зависи от здравето и белотата на зъбите. За съжаление в ежедневието зъбите ни често са подложени на различни тестове и негативни ефекти. Липсата на витамини, сладки храни и напитки, кафе, никотин - всичко това унищожава зъбния емайл и причинява възпаление на венците. Един от ключовите проблеми на много мъже и жени е жълтата плака върху зъбите. Това ни принуждава да скрием усмивката си, причинява лош дъх и пречи на комуникацията с другите.

Класическият метод за решаване на този проблем е избелването на зъбните зъби. Това е доста неприятна и болезнена процедура, която се извършва с помощта на специално устройство. Зъболекарят премахва жълтите петна заедно с горния слой емайл, за да възстанови белия цвят. Но основният недостатък на тази процедура е високият риск от чувствителност на зъбите. Смилането намалява дебелината на емайла и това може да предизвика остра реакция към горещи или студени продукти. Поради тази причина можете да миете зъбите си в стоматологичен стол не повече от 2 пъти годишно.

Преди няколко години се появи нова формула, която стана основна алтернатива на скъпите стоматологични процедури. Dental WhiteStrips за избелване на зъби е бързо и лесно решение, което ще ви позволи да постигнете желания резултат у дома в рамките на няколко дни. Създателите на този инструмент са използвали революционен метод за естествено почистване и възстановяване на увредения зъбен емайл. Формулата за избелване ви позволява да не се ограничавате в употребата на каквито и да е продукти, а да имате постоянно бяла усмивка.

Dental WhiteStrips отзиви:

Жълтите зъби са проблем, който притеснява 90% от мъжете и жените. За съжаление обикновените пасти за зъби не могат да дадат пълен избелващ ефект. Много хора трябва да харчат огромни суми за стоматологични клиники. Но днес се появи по-ефективно и удобно решение - това е Dental WhiteStrips за зъби срещу плака. Вече повече от 10 години се занимавам със стоматологично лечение и искам да потвърдя, че тази технология е по-безопасна и безболезнена от смилането със зъбна бормашина. Най-важното е, че лентите могат да се използват по всяко време, удобно за вас, защото те не причиняват странични ефекти и не увреждат зъбния емайл.

Dental WhiteStrips как работи? Избелващи зъбни ивици съдържат комплекс от активни съставки, поставени на обратната страна. Всичко, което трябва да направите, е да залепите лентата върху горните и долните зъби според инструкциите и да я задържите за няколко минути. При контакт с зъбния емайл, активната формула безопасно разцепва жълтата плака и, когато се комбинира с нея, почиства зъбите, след като отстраните ивиците. Вие ще трябва не повече от 4 дни, за да се отървете напълно от досадния жълт цвят и лош дъх, без да си уговорите среща със зъболекар.

Полезни свойства Dental WhiteStrips

Dental WhiteStrips съставки са избрани по такъв начин, че да гарантират най-нежно и нежно избелване. Този метод не предизвиква странични ефекти и следователно се счита за по-удобен от зъбното почистване.

Ключови предимства Dental WhiteStrips България:

  1. 1. Най-безопасният метод за избелване на зъбите у дома.
  2. 2. Естествена и безвредна формула, която не разрушава зъбите и не вреди на венците.
  3. 3. Почиства зъбите от жълта плака без болка и без дискомфорт, който възниква при използване на лазерна или дентална тренировка.
  4. 4. Не увеличава свръхчувствителността на зъбите, няма реакция към топла или студена храна.
  5. 5. Можете самостоятелно да контролирате белотата на вашите зъби.
  6. 6. Премахва лошия дъх, има антибактериален ефект, подобрява здравето на венците.
  7. 7. Dental WhiteStrips цена е няколко пъти по-евтино от услугите на зъболекар.

Къде да купя Dental WhiteStrips в България?

Продуктът притежава сертификати за качество, е преминал клинични проучвания и потвърди ефективността си при употреба. Жителите на нашата страна все още нямат възможността Dental WhiteStrips купете в аптека. Но днес можете да поръчате този продукт за доставка на дома чрез интернет. Плащането се извършва след доставка на стоката с куриер.

Buy Now!